miksam burasý bizim ev deil.resimde 2 nizipli teyzemiz var buralarda dam olmadýðý için bahçede veya balkonda ekmek yapýlýyo ekmek yapýlýrken hava çok sýcak olduðundan klimalý odada ekmeði açtýlar balkondada piþirdiler![]()
miksam burasý bizim ev deil.resimde 2 nizipli teyzemiz var buralarda dam olmadýðý için bahçede veya balkonda ekmek yapýlýyo ekmek yapýlýrken hava çok sýcak olduðundan klimalý odada ekmeði açtýlar balkondada piþirdiler![]()
Toooo anam sizde kanamatmýþsýnýz valla.... Klimalý odada ekmekmi yapýlýr...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Burda Ekmek Yapýlmýyor Baþak sanýrým TarhanaLý ekmek Yapýlýyor. Ha Birde Ekmek tezzekle Çirpi Ýle Piþmezse , Çarþý ekmeðinden Farký Kalmaz![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Eeeee dimi yani....?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Huzeyfe odanýn kilmalý olduðunu nerden anladýn ? Orhan abi bak o son cümleni yenge duymasýn abi sonra sanada ir bekar evi bulmak zoruna kalmayalým![]()
Keremcem doðru diyon kardeþ.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Ben kimim..?
Ben kimim..?
þimdi her yanýmýz þehir ekmegi olmuþ
beyazý esmeri etlisi, kýymalýsý vs,
söyleselerdi inanmazdým birgün ev ekmeðini ararsýn diye
dört gözle arar olduk ev ekmeði olsada yesek diye...
va bobey vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyy
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Eskiden bir Baný Bacý vardý, gelir mahalleli toplanýr, herkesin ekmeðini yapar giderdi, tahminimce ölmüþtür allah rahmet eylesin, ne güzel günlerdi, bizede hemen birer katmer yapardý, al hemen kaç derdi.
Nerde artýk o günler, Ýstanbul'da ekmeklerin içine bir sürü kimyasallar atýyorlar, bizde alýp yiyoruz, tüm hücrelerimiz kimyasal atýklarla doldu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ekmek yapýldýktan sonra arap ekmeði (bazlama) yaparladý peynir dürümü yapardýk ne güzel olurdu.Ekmeðin sonunda da þekerli katmer yapýlýrdý. Kalan köze patlýcan, biber,soðan atýp közlerlerdi.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mýsýr unu ile yapýlan ekmek
Mercimek unu ile yapýlan ekmek (acýlý , biberli,soganlý olurdu)
Ahhhhhhhhhh. Bari resimlerini atan olsada bir baksak
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Dikkat ediyorum da,hepimizde eskiye,eskiden yapýlanlara özlem giderek artýyor.
Bu dünyanýn teknolojisine hayret ediyorum,daha ileriside beni fazla ilgilendirmiyor.
Her þeyin doðalýna tüm dünyada dönüþ baþladý.Bu yüzden,tarým,hayvancýlýk,toprak daha da deðerlenecek.Eski deðerlere sahip çýkmalý ve onlara daha sýký baðlanmalýyýz.
Þimdi beni 40-45 sene öncesine götürdünüz,sanki,o koku burnumda,o tat damaðýmda,bazlamasý,dürümü ve tabii ki katmeri ile
Hepinize selamlar.