Tanburi Prof.Dr. Necdet Yaþar'a Turizm ve Kültür bakanlýðý tarafýndan Kültür ve Sanat Büyük Ödülü verildi.
Tören esnasýnda ödülleri Baþbakan Tayyib Erdoðan verdi.
Tören 15:00'dan itibaren TRT 2 de canlý olarak verildi.
Prof. Necdet YAÞAR Kimdir?
Tanburi Prof.Dr. Necdet Yaþar'a Turizm ve Kültür bakanlýðý tarafýndan Kültür ve Sanat Büyük Ödülü verildi.
Tören esnasýnda ödülleri Baþbakan Tayyib Erdoðan verdi.
Tören 15:00'dan itibaren TRT 2 de canlý olarak verildi.
Prof. Necdet YAÞAR Kimdir?
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bizim ellerden,böylesine deðerli bir hocanýn çýkmasý beni çok gururlandýrdý.
Saygýlarýmla,saðlýk ve baþarýlar diliyorum ve ellerinden öpüyorum.
Iki dev isim..
Necdet yaþar ve niyazi sayýn..
Sazlarýnýn ustalarý..
Gönüllerin padiþahlarý..
Mükemmel kalbî buluþma..
Inanýlmaz..
Kalpten gelen musýkî ahengi..
Dünyanýn neresine giderseniz gidin musikîmizi ve bizi bu kadar derinden ve etkileyici anlatan baþka bir grup bulamazsýnýz..
Ney ve tanbur..bir hoþ sada..
Sevgiyle..saygýyla ve muhabbetle..
Ellerinden öpüyoruz..
sayýn hocamýza allah hayýrlý etsin ödülünü.keþke niziplilerin sahip çýktýðý kadar onlarda nizibe sahip çýksa.
Hocamýn geçmiþini tekrar tekrar okumanýzý tavsiye ederim, Nizip için büyük bir deðer.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Tebrikler bu tür haberleri duyunca çok seviniyorum !
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
NÝÇET olarak, amaç konularýmýzdan bir de Ýlçemiz kültür-sanat deðerlerinden biri olan sayýn Prof.Dr. Necdet YAÞAR gibi kiþiliklerimize yeni deðerler ve kiþilikler eklemek 'branþlarý bazýnda' yetenek ve baþarýlarýný desteklemek ve de onlarýn yurt içinde ve dýþýnda tanýnmalarýný saðlamaktýr.
Bu ödül 'geniþ bir pencereden bakýlýnca' sayýn Necdet Yaþar ile birlikte Nizip'e de verilmiþtir.
Tüm Nizipliler adýna onurlanmamak mümkün deðil.
Nizibin en iþlek caddesine PTT caddesi gibi anýlacagýna Üsdaýn adý verilese gelecek nesillerede yad etme ikmaný çýkar ve üstadýda yad etmiþ oluruz
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Anap eski milletvekili Ünal YAÞAR'ýn abisi Nejdet YAÞAR'ý rahmetli babalarýnýn vefatýnda görmüþtüm sanýrým 1991 yýlýydý.O zaman bile taa 3.Selimin bestelerden bahsediyorlardý.Çok geniþ müzik bilgisine sahip birisi olduðunu biliyorum ve Ýstanbulda matbaasý vardý galiba.Kendisine ulaþabilir ve dernek kahvaltýsýna katýmýný saðlayabilirseniz çok iyi olur. Not:Polen abiden bilgi alabilirsiniz.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (02.02.10 Saat 06:10 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.