"postbody" Ey Allah’ým! Ey Rabbimiz! Bizi cehennem ateþinden halas eyle,muhafaza et,necat ver!
Allah’ým, bize afiyet ver,bizi iyilerle birlikte pak ve temiz diyarýn olan cennetine koy. Bunu sadece affýnla yap,ey kullarýný azaptan koruyan Mücir! Fazl ve kereminle olsun,ey bütün günahlarý baðýþlayan Gafur! Ben, þu kýymetli ve þerefli isimlerinin,þu yüce ve latif sýfatlarýnýn hakký için istiyor ve yalvarýyorum ki, Efendimiz Muhammed Aleyhisselatü Vesselama,onun yaptýðý iyilikler sayýsýnca selat ve selam eyle!
Allah’ýn ismiyle. Allah bana kafi. Allah’tan baþka ilah yok. Allah her þeye þahit. De ki; O Allah’týr. Allah’ýn dilediði olur. Rabbim Allah’týr. Allah’ýn þaný yücedir. Allah alidir. Allah’a tevekkül edip güvendim. Allah onlara karþý kafidir. O her þeyi iþiten ve bilendir!
Sen bütün kusur ve noksan sýfatlardan münezzehsin. Ey kendisinden baþka ilah olmayan Allah’ým! Eman ver bize,eman diliyorum. Sana olan medh ve senalarý sayýp dökemiyorum. Sen, zatýný övdüðün gibisin. Ey bütün kemal sýfatlarý taþýyan hakiki Ma’bud olan Allah! Ey bütün mahlukata rýzýk verip merhamet eden Rahman! Ey ahirette salih kullarýna lütuflarda bulunacak Rahim! Ey bütün günahlarý baðýþlayan Gafur! Ey kullarýnýn ibadet ve þükürlerine bol mükafatla karþýlýk veren Þekur!
Zatýn için saydýðýn güzel isimlerin,yüce sýfatlarýn ve eksiksiz kelimelerin hakký için Senden istiyor ve yalvarýyorum ki; beni,anamý,babamý,bütün erkek ve kadýn mümin ve Müslümanlardan hayatta olan ve ölenleri baðýþla!
Bize öyle bir merhamette bulun ki, Senden baþkasýnýn merhametine ihtiyacýmýz kalmasýn! Dünyada ve ahirette ihtiyaçlarýmýzý yerine getir ve dilediðimizi ihsan eyle! Dünyadan ayrýlýrken son nefesimizi saadet,þehadet,ikram ve müjde ile vermemizi nasip eyle!
Bizim adýmýza Muhammed -sallallahu aleyhi ve sellemi- layýk ve müstehak olduðu þeylerle mükafatlandýr. Gözümüzü açýp kapayýncaya kadar bizi ne nefsimize,ne de yarattýklarýndan hiç birine havale etme! Ýþlerimizi ýslah edip yoluna koy! Bizi hiç zail olmayan ilim ve sýyanetinle himaye eyle! Ayrý yaþanamayan desteðinle bizleri muhafaza eyle, ey celal ve ikram sahibi!
Bizden ve bu isimleri üzerinde taþýyan kimselerden cin,insan ve þeytanlardan gelecek afetleri, yer sarsýntýlarýný ve Allah korkusundan meydana gelen dað parçalanýþlarýný,taun ve veba musibetini,kem gözleri,vücut aðrýlarýný ve diðer felaketleri def eyle! Bizi bütün þer ve kötülüklerden muhafaza et. Rahmetinle bize dünyada ve ahirette selamet,afiyet,ve hayýr nasip eyle, ey merhametlilerin en merhametlisi!
Ey Allah’ým! Efendimiz Muhammed –sallallahu aleyhi ve sellem-e onun al ve Ashabýna salat-u selamlar olsun.
Alemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun!
ÇOK MÜKEMMEL BÝR VÝDEO CEVAP VERMEYE ÇALIÞINCA ÝNSAN NE DÝYECEÐÝNÝ ÞAÞIRIYOR...
alýntý:
"quote" Osman_Adýyaman demiþki:
GERÇEKTEN BUNU DÜÞÜNÜP ONA GÖRE HAREKET ETMELÝYÝZ
osman çk dogru soyluyon
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...