Ýzinde imiþ beni aradý
Malum Bulaþýk yemek temizlik çamaþýr ütü iþlerini devralmýþta.Selamlar
Ýzinde imiþ beni aradý
Malum Bulaþýk yemek temizlik çamaþýr ütü iþlerini devralmýþta.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Kanka fazla yorma kendini![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Bu ne sevgi ahhh, bu ne ýzdýrap.
Zavallý kalbim her zaman harap.
Nasibim olsun bir yudum meyan
Sunda içeyim yarin elinden.
Valla gözlerim yaþardý ha.
Siz siteye 3 gün girmeyen adam için konu açýp yorum yaparsanýz, ondan sonra da...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Menes hoþ geldin kardeþim
Gözün gördügü degil aradýgým
Gönlün gördügü
Dilin söyledigi degil dinledigim
gönlün dedigi
Dostu dostlar içinde ararým
dostun dost için söyledigini
anlamak anlamak anlamak için
Selamlar
Maho alýþtýrdýn kendini, bir gün bile kaybolsan arýyoruz seni, sevdiðimizden deðil yani![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
beni merak eden yok...kaç haftadýr yokum![]()
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
A.S Valla senin yoklugun belli oluyor kardeþlerin güzeli
Aslýnda sanada konu açacaktým amma izinde oldugun için
Karda yürüyüp izini belli etmeni istemedim.
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Selamlar
Merhaba arkadaslar ben bu sýteye sagolsun mehmet akpek abýmýzýn sayesýnde yaklasýk 10 yýlý askýndýr uyeyým ve bu surek ýcýnde NÝZÝP hakkýnda býldýgýmýz ve býlmedýgýmýz býr cok yazýlar okudum uye arkadaslarýmýz sayesýnde ve hep býrlýk beraberlýk ýcersýndeydýk sanmýyorum ký turkýyede hýc býr sýte býzler kadar aktýf býlgý paylasýmý ýcersýnde degýldýr herseyden once NÝZÝP.com seviyorum ama son zamanlarda sýte ýcersýnde arkadaslar arasýnda lutfen kýrgýnlýk kuslukler oluyor yapmayýnýz abýlerým ,kardeslerým býzler o yazýlarýnýzý okudukca uzuluyoruz tartýsma ortamý olabýlýr ama lutfen su kusluk bený arama benýmle konusma vs yazýlar yazýp sanal ortamda olsa býrbýrýnýzý kýrmayýn arkadaslar býrlýktelýgýmýze arkadaslýgýmýza sýte ýcersýndeký arkadaslýklara golge dusurmeyelým lutfen......
Sevgili kardeþim ben 1992 yýlýndan beri Bursadayým ve 18 yýldýr yanlýz yaþýyorum. Niye, dernek yok. Hemþeriler bir alem zengin kabuðuna kapanmýþ kimseyle görüþmüyor, garibanda ekmek derdine düþmüþ.Ama Ýstanbul öyle deðil dernek faal artý Nizip.Com faktörüde var.Birbirimizin sofrasýna oturduk, Nizip tabiriyle tuz ekmek olduk.Nizip insaný nüktedandýr þakacýdýr espiriyi anlar.Yine nizip aðzýyla aþlanýk çokça yapar bu bizim özelliðimiz, kimse bunda art niyette aramaz. Nizip insanýnýn lafý karnýnda deðil aðzýndadýr,Ben Bursadayým, Ýstanbulda hemþerilerime hizmet eden adamýn ancak elini öperim.Allah vere de her semte bir dernek açýla, bu beni gururlandýrýr.Þimdi sitede açýlmýþ bir konuya yine siteden alenen yazdýðýmýz bir mesaj için evden cebi aramanýn ve sen konulara vakýf deðilsin senin arkada kim var seni kim öðretiyor gibi ipe sapa gelmez konuþmalarýn bir mantýðý yok.Ben buna kýzarým.Ben tesadüfen 2007 yýlýnda siteyi buldum bir çok eski arkadaþýmý, tertibimi buldum. Kaç kere Ýstanbula geldim, bir kerede onlar bizi þereflendirdi.Þimdi az çok biz birbirimizin neler yapabileceðini kapasitesinin ne olduðunu biliyoruz.Bu saatten sonra böyle abuk sabuk þeylerin hiç gereði yok.Dostluk, arkadaþlýk mý diyorsun o bitti, hepimiz için bitti, menfaat varsa o senin dediðin þeyler var.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mesela asker kýnasý yaktýk birçok arkadaþ gelmedi. Ben þimdi hepsine küseyim mi? Onlar biliyorlar kendilerini...![]()
bireysel emekli, sadece üye...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben fazla yorum yapmak istemiyorum..
Çünkü, forumda yeni sayýlýrým ve konjüktürel durumumu düzeltemediðim için son dönemde ziyadesiyle zor günler geçiriyorum zaten.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..