Akif bizim kasap dükkanýnda yapýlan Arap Tavasýnýda unutma
Akif bizim kasap dükkanýnda yapýlan Arap Tavasýnýda unutma
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
yok ya abi o soðan kebabýnýn resmi.. nerede olsa tanýrým onu..
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
aç karnýna bu sayfayý okuyanýn vay haline ýmm ýmmm aðzýmýn suyu aktý yaa öfff öldüm açlýktan....neyse ERÝK tavasý yok mu erik tavasý,,hani mercimekli köfte yanýnda sulu salata,turþu,ayran hani nerede....
valla hanýmlarýnýza veya annelerinize soracak ve buraya tariflerini yazacaksýnýz. Resimlerini biyerlerden buluruz artýk
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
noldu ramazan ramzan kimse girmiy de mi?
Ya sizden bir ricam var þöle öðrenci iþi eziyetsiz kolay piþen tadý güzel olan yemekleri de yazýnda burada iftarlarý aç kalmayak.
eee ilk defa kendi iftar yemeðimizi yapik kolay mý?...
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
öðrenciler için iftar yemeði:
1-Menemen
2-yumurta omlet
3-sahanda yumurta
4-sucuklu yumurta
5-pilav üstü yumurta
6-haþlanmýþ yumurta
7-yumurta yahni
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Öðrencler için ben bir iki tarifi gülme bölümünde vermiþtim.
Oray bak Cengiz hem biraz gülersin.
Orhanýn yemekleri gibi deðil ama
Sevgili Orhan Makarnayý unutmuþsun abi
Osman Demir Istanbul
yumurtalý makarnamý ?![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
he abi he buldunuz öðrenciyi vurun tepesine de mi...
tabi sizin sýrtýnýz pek þimdi iftar vakti mutfakta yemeðinizi yaptýnýz ay pardon hanýmýnýz yemekleri yaptý...
ama yoðun istek üzerine o muhteþem menemimden sizlere yapabilirim yanýna da azcýk pilav bir eyi sahanda nareþkili salat yaptým mý valla bir daha evinizde yemek yemezsiniz.. osman bi en yakýn sensin inanmazsan gel test et..
Zavallý Cengiz...(
Haaa bak ben akþam ne yedim iftarda;
Yoðurtlu mantý,içli köfte,kýymalý börek ve yanýnda rus salatasý....
Þirkette patronumla beraber hemde... Heh heh.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
orhan abi sen öðrencileri vurmuþ ve öldürmüþsün haniben bir öðrenci olarak sahur haricinde yemeklerde yumurta kullanmadým bilgine buarada yumurta 25 kuruþ olmuþ abi onu artýk zor alýrýz her iftar da yumurta yersek yandýk ki ne yandýk demi
![]()
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Nizip'te okuyan öðrencilere zaman zaman misafir olurdum,onlarýn kendi aralarýnda sürekli yaptýklarý bir þakaydý bu,oradan aklýmda kalmýþ. Ýnanýrmýsýn sevgili Benbaþkan ! Bazen gider onlarýn yemeklerini ben yapardým,hatta bazen çiðköfte yoðurur,soba yakma teknikleri alýþtýrýrdým. Yani diyeceðim elimden geldiði kadar yardýmcý olurdum. Eeee artýk sizde okuduðunuz memleketlerde kendinize bir Orhan abi bulun kardeþim ben ne yapayým ?![]()
Ayrýca sana dargýným haberin olsun,tatilde iken yanýma uðramadýn![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
alýntý:
"quote" cengizkrbck demiþki:
Ya sizden bir ricam var þöle öðrenci iþi eziyetsiz kolay piþen tadý güzel olan yemekleri de yazýnda burada iftarlarý aç kalmayak.
eee ilk defa kendi iftar yemeðimizi yapik kolay mý?...
Öðrencilikte yemek yapmak mý?
Aman Aman Aman Elden ýrak bi durum.....
akýtmalý köfte deðil onun adý bildiðim kadar ÞIRÞIRI