Teþekkür ederim..
Teþekkür ederim..
Coþkun Allah iyiliðini vere, pazar günü ailecek duygulandýrdýn bizi![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Benimde bir zamanlar anam vardý, ama artýk yok, keþke olsaydýda Dünyanýn en zalým anasý olsaydý, ananýzý sakýn üzmeyin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Çiçek deðil çocuk yetiþtiriyoruz
Beþ ve yedi yaþlarýnda iki çocuðu vardý. Bir gün yedi yaþlarýndaki oðluna, benzinle çalýþan çim biçme makinesinin nasýl çim biçtiðini öðretiyordu. Makineyi çim üzerinde nasýl döndüreceðini gösterirken eþi bir soru sormak için içeri çaðýrdý.
Babasý içeri girince çocuk makineyi çalýþtýrdý ve çimlerin ortasýndaki çiçek tarhýna daldý. Çiçek tarhlarý bir anda mahvolmuþtu.
Babasý döndüðünde gördüðü manzara karþýsýnda çýlgýna döndü. Bütün komþularýn çok beðendiði, emek vererek kendi elleriyle yaptýðý çiçek tarhlarý yoktu artýk. Tam sesini yükseltmeye baþlamýþtý ki eþi dýþarýya çýktý ve kocasýna: “Çiçek deðil çocuk yetiþtirdiðimizi unutma” dedi. PAYLAÞIM
--------------------
güzel bir yazý eskinin analarý babalarý zalým olurdu .....þimdi çocukga deðer çoðaldý eskide,, kalýrsa el beðensin, ,,ölürse yer beðensin,, derlerdi .anamýz gözümüze baktýmý altýmýza ederdik acaba ne yaptýkta anamýz gözümüze baktý diye ...þimdikiler ne bakýyon diye daha birde soruyorlar
coskun kardasim
hayatin dayak yemekle gecmis)
ananda PEK ZALIMMI$
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
yüreðim cýzladý...koptum adeta...coþkun beyi tebrik ediyorum kelimesi yetersiz...tek kelime ile mükemmel bir yazý..eðer bu sitede en güzel beðenilen yazý,forum kýsmý olsaydý ben kesin birinciliðe layýk görürdüm...ellerine saðlýk ...çok çok teþekkürler
MusLum abi anan Seni Hec Þih Habese goturmedimi![]()
Ben Durumsuzdum diye belki 10 defa goturmustu![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
durumsuzluðunu kabul edin elleham
baþka yerede götürmedimii![]()
Müslüm bu konuyu ara sýra okuyorum, inan her seferinde ayný duygularla bitiriyorum yazdýklarýný.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
yüreðine saglýk müslüm abii,
müslüm abi inþ..mamet'den okurum daha güzel olur diye düþünüyorum![]()
Konu ziya_eren27 tarafýndan (25.01.10 Saat 18:00 ) deðiþtirilmiþtir.