geçen gün gidip bende gördüm gerçekten çok güzel eserler bulunmuþ umarýz olduklarý yerde sergilenirler...
geçen gün gidip bende gördüm gerçekten çok güzel eserler bulunmuþ umarýz olduklarý yerde sergilenirler...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Bence ne siyasiler nede bürokratlar bu iþin üstesinden gelebilir. Bu iþin üstesinden gelse gelse nizip halký gelir bizim kimseye ihtiyacýmýz yok yeterki nizipliler olarak ne istedikimizi bilelim ve sözümüz bir özümüz bir olsun .Bence arkadaþlar biz nizip halkýný ve gurbetdekilerle beraber sesimiz çok çýksýn plan yapanlar ve planý olanlar ozaman korkacak ve millet dýþýnda plan yapamýyacaklar bizim olana sahip çýkalým hz. ali nin dedikimi haksýzlýk karþýsýnda susan haksýzlýk etmiþ gibidir. onun için biz suz mayaçaðýz bizim olana sahip olaçagýz bizim böyle sesimiz çýktýkça bize kimse oyun oynayamaz ben baþbakan ve cumhur baþkanýna mektup yazacam eserlerin yerinde kalmasý için sesiniz sesimiz sloganýyla allaha emanet olun
www.parlarajans.com
Müslüm,keþke geçen pazar günkü kahvaltýya imza defterini de getirseydin.
Epey imza toplardýk ve iþ adamý Niziplilerden de destek isterdik.
Ýnþ.Bu iþ tamam
Eserlerin Akevlerde kalmasý, yerinde sergilenmesi kararý Kültür Varlýklarý Koruma ve Müzeler Genel Müdürü Ökkeþ Daðlýoðlu tarafýndan alýndý.
Ayrýntýlar : Mozaikler Akevlerde kalacak linkinde
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254