canim ben cikiyorum halsizlik cöktü yine üzerime sonra yine görüsürüz arada gel tamam canisi görüsürüz.
canim ben cikiyorum halsizlik cöktü yine üzerime sonra yine görüsürüz arada gel tamam canisi görüsürüz.
artik bende bir anneyim:)
tamam caným aynen bende kaçýyorum biraz uyuyalým çaktýrmahadi görüþürüz kib allaha emanet ol..
oo kýzlar neler duyuyorum ...çok süper ...maþalllah maþallh allah uzun ömürlü yapsýn vatana millete hayýrlý olsun canlarým ..çok sevindiriçi bir haber ....annelik çok kutsal bir þey ..dünyada karþýlýksýz çalýþan emek veren tek iþçi anneymiþ. ..mutlaka kutsallýðý bundandýr..kolayýna cennet analarýn ayaðýnýn altinda dýr denilmiyor
cok tesekkür ederim SENEL ABLAallah razi olsun rabbim isteyne herkese nasip etsin insallah.
evet öyle ya annelik kadar güzel bisey yok gerci daha tatmadim ama simdiden öyle geliyor bana![]()
artik bende bir anneyim:)
mal sahibi.. mülk sahibi ..haný bunun ilk sahibi ...nerde bu hanýmlar ..hu..kýzlar aaaa bu kadar naz olmaz ama valla böyle yaparsanýz bu siteyi burada tutmanýn býr anlamý yok ...beyler ya þu hanýmlarý bu kadarmý korkuttunuz .....insan bir selam yazar
teþekkür ederim güzel dilekleriniz için allah her isteyin kadýný bu güzel duyguyu tattýrsýn ,ha bu arada yaþýnýzý bilmiyorum o yüzden nasýl hitap edicemi bilemedim kusura bakmayýnsiteye gelmeyen hanýmlarý soruyosanýz biraz zor gelicek gibiler zamanýnda bende çok çabaladým ama sonuç hüsran, ama bu demek gelmezler biz çabamýzý gösterelim yine inþallah gelirler burasý dahada güzel olur HANIMLAR HAYDÝN SÝTEYE bu nasýl bi slogan olduysa idare edin
![]()
Herkese merhabaaaaaaaaaaa teyze ben geldým![]()
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Ben neden buraya yazýyorumkibayan bayana
![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ