Gaziantep'te, freni boþalan týr, ayný þertte bulunan 12 araca çarptýktan sonra orta refüje çýkarak durabildi. Araçlarda bulunan 7 kiþi yaralandý.
Devami...
Gaziantep'te, freni boþalan týr, ayný þertte bulunan 12 araca çarptýktan sonra orta refüje çýkarak durabildi. Araçlarda bulunan 7 kiþi yaralandý.
Devami...
Allah korumuþ daha kötü olabilirdi
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
[QUOTE=haber7;223163]Gaziantep'te, freni boþalan týr, ayný þertte bulunan 12 araca çarptýktan sonra orta refüje çýkarak durabildi. Araçlarda bulunan 7 kiþi yaralandý.
Ben bu fren boþalma iþini anlayamýyorum kardeþim, havasý biten aracýn imdat frenlerinin kilitlemesi gerekir. Araçlar artýk eskisi gibi deðil ki eskiden yarý hidrolik yarý havalýydý o zaman fren boþalabilir ama þimdi imkansýz diye düþünüyorum.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
[QUOTE=M.ENES;223220]Mahmut gördüðüm kadarýyla bu iþlerden anlýyorsun, bu iþ benimde hep kafamda soru iþaretiydi, imdatý olan aracýn nasýl oluyorda freni patlýyor diye sordum,
Bu iki þekilde oluyor biri , aklý evvel þoför arkadaþlarýmýz, körük arýza yapýnca tamir ettirmiyor ve imdat kolunu boþa çýkarýyor, imdat kolunu boþa çýkarmanýn iki sebebi oluyor biri arýza ötekide marþ basmayýnca, arabayý vurdurmak için, ikiside *******.
Ýkinci þekilde, araç yüklüyken, rampa iniþlerde sýk fren yapmaktan balatanýn ýsýnmasýyla, frenlerin tutmamasýndan kaynaklanýyor.
Bu iþler kesinlikle sürücülerin cahilliðinden ileri geliyor.![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ya bu kaza yapan kisiler arac kullanmasini bilmiyorlar sanirim .her gün kaza olurmu ya allah korumus yine...
artik bende bir anneyim:)
Türkiye deki bütün ehliyetleri yenilemek lazým, yenilerken de Dünya standartlarýna göre yeniden sýnavlar açmalý, göreceksiniz bütün profosyonel þoförler dökülecek, ileri sürüþ tekniklerini bilen biri olarak, gördüðüm kimse bilerek araç kullanmýyor, algýlama yetenekleri ve refleksler neredeyse allaha emanet, ben bu yüzden baþkasýnýn kullandýðý araçlara binemiyorum.
Mahmut Nayk larýna bittim.![]()