merhaba caným iyim þimdi çok þükür,2 ay öncesine kadar iyi degilim ailemize katýlacak olan yeni üye bi hayli zorladý beni saðlýk yönünden annemdeydim iþte artýk iyyim evdeyim görüþürüz bundan sonra caným ,sen nasýlsýn iyisindir inþallah ...
merhaba caným iyim þimdi çok þükür,2 ay öncesine kadar iyi degilim ailemize katýlacak olan yeni üye bi hayli zorladý beni saðlýk yönünden annemdeydim iþte artýk iyyim evdeyim görüþürüz bundan sonra caným ,sen nasýlsýn iyisindir inþallah ...
sen antebemi gittin canisi..
hayirdir önemli bisey degildir insallah gecmis olsun.
oglsuun nasil büyüdümü
bende iyim ne olsun ayni devam ediyor gecen ay nizipteydim bir ay kaldim geldim..
artik bende bir anneyim:)
yok caným ya benim annem burada yakýnýmda çok þükür caným önemli biþi yok kýsmet olursa oðluma kardeþ geliyo yanio bakýmdan hani
![]()
aa ne güzel annen yakin demek benim annem cok uzaktacok zor ya anaa demek kardes geliyor bende sandim acaba gelin falanmi geldi ondan anladim.
hayirli olsun canisi allah saglikla kucagina aldirmayi nasip etsin.
ne kadarlik![]()
üzülme be caným saðlýklarý huzurlarý yerinde olsunlarda uzakta olsunlar , bu arada teþekkür ederim allah razý olsun 3,5 aylýk bu arada caným darýsý senin baþýna![]()
oo masallah sen benden öndeymisisn kisallah saglikla sihhatle kucagina aldirsin seviniyorumki senin oglan
benimde var canim allah olmayana isteyene versin insallah![]()
amin caným allahým hayýrlý evlat olmalarýný nasip eylesin ...
saol canim amin..
bellimi peki kiz erkek oldugu
nasil gidiyor canim ya ben cok kötüyüm![]()
2 hafta sora belli olucak caným ,þimdi düzeldim iyim sen neden kötüsün hayýrdýr![]()
iyi hadi bakalim hayrlisi sagliklisi olsun insallah bir kiz olurda iyi olur.
ee malum biliyorsunsen ne güzel annende kalmisisn biraz rahat etmissindir yemek konusunda
![]()
hayýrlýsý olsun allahým önce saglýklý sýhhatlý olmasýný nasip etsin bana farketmez cinsiyeti ,valla berfinim annemde bi rahat ettim sanki çocukluk günlerimdeki gibiydi o piþirdi ben yedim vallasüperdi :P sen ne alemdesin ya ne kadrlýk seninki .?...
oh ohh ne güzel valah iste annenin yakin olmasi yaninda olmasi budur canim yabende bunun icin üzülüyorum iste ailem yanimda yok baksana ne heldeyim sende yasamissinidr yine senin ikinci cok olmaz ama benim cok zor geciyor yemek yaparken beni görsen
benim 10 haftalik oldu canim yeni sayilir daha![]()
allah tamamýna erdirsin caným ,çok zor valla benim çok kötü geçti býrak yemek yapmayý yemek kokusu duydugum an bitiyodum,2 ay yattým baþýmý yastýktan kaldýramadým sen yine muftaga giriomuþun imkaný yoktu valla benim girmemin gün boyu aç oturuyodum2 haftadýr yiyorum daha ama az kalmýþ seninde atlatýrsýn allah yardýmcýn olsun caným....
iste sana bakan var canim oyuzden yatmisisn sürekli koku almamisindir .
ee ben hem yapiyorum hem yiyemiyorum mutfaga giriyorum amleiyat maskeleri takiyorum elime eldiven geciiriyorum sogan+et kokusu igg mahvoluyorum ya
cokk zor su bir ayi atlatsam gecer sanirimdur sana özelden bisey diyim tamam
![]()