20 Ocak 2010 Çarþamba günü saat 13:00 da Nizip Ticaret Odasý Toplantý salonunda Avrupa birliði hibe programlarý konulu seminer düzenlenecektir.
Tüm üyelerimiz davetlidir..
20 Ocak 2010 Çarþamba günü saat 13:00 da Nizip Ticaret Odasý Toplantý salonunda Avrupa birliði hibe programlarý konulu seminer düzenlenecektir.
Tüm üyelerimiz davetlidir..
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bu toplantýya mutlaka katýlacaðým bir aksilik olmazsa ,özellikle yüksekl okul öðrencileri bu toplantýlardan fazlasýyla verim alacaklarýný düþünüyorum. Öðrencilerin bu tür toplantýlarý takip etmelerin de fayda var diye düþünüyorum.
Hibe programlarýný takip etmek gerekiyor. Bu tür programlarýn uygulamasý için ideal bir bölgede yaþýyoruz.
Akevlerdeki kazý alaný için bir proje gerçekleþtirmeyi amaçlýyoruz. Bu konuda yardýmcý olabilecek herkese ihtiyacýmýz var.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Hibe programlarý konusunda o kadar ilginç projeler onaylanýyor ve destekleniyor ki bu kadar da olurmu cinsinden...
Yani Akevlerdeki mozaikler için bu programlar mutlaka deðerlendirilmeli NÝÇET olarak nizip.com da proje üretmek adýna uygun bir konu açarak üyelerimiz fikirlerine yer vererek güzel bir proje oluþturabiliriz.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Buðün bu toplatýya kalýcaktým bak konulara bakýnca hatýrladým unutmuþun giden arkadaþalar memmun kaldýmý acaba ?
ben kacýrdým acaba giren ve bilgili bir arkadaþýmýz bana yardýmcý olabilrimi bir projem varda
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Toplantý yapýldý mý? Neler konuþuldu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
GAZÝANTEP AVRUPA BÝRLÝÐÝ ÝÞ GELÝÞTÝRME MERKEZÝ (ABÝGEM) DANIÞMANLIK VE EÐÝTÝM A.Þ.KÝÞÝSEL GELÝÞÝM VE TEKNÝK EÐÝTÝM BÝRÝMÝ
AR-GE DESTEK VE YATIRIM TEÞVÝK SÝSTEMLERÝ SEMÝNERÝ
3 ÞUBAT 2010 ÇARÞAMBAAÇIKLAMALAR
Seminerimiz Ücretsizdir.
Seminer için Lütfen Kayýt Yaptýrýnýz.
KOBÝLER VE BÜYÜK ÖLÇEKLÝ ÝÞLETMELER ÝÇÝN
Yeni ürün geliþtirme veya mevcut ürünlerinizin iyileþtirilmesine yönelik Hibe Destek ve Finansal Destek
konularýnýn iþleneceði
ARAÞTIRMA-GELÝÞTÝRME DESTEK SÝSTEMLERÝ
ile
Yatýrýmlara yönelik KDV ve Gümrük Vergisi Destekleri + Bölgesel Destekler konularýnýn iþleneceði
YATIRIM TEÞVÝK SÝSTEMÝ
konularýndaki "mevcut yasal düzenlemelerin anlatýlacaðý"
ve
"bunlarýn iþletmeci gözüyle deðerlendirileceði " bir bilgilendirme toplantýsý gerçekleþtirilecektir.
SEMÝNERÝN PROGRAMI
14.00-14:15 :Açýlýþ Konuþmasý
14.15-15:45 :Ar-Ge Destek Sistemleri Konulu Sunum.
15:45-16:00 :Ar-Ge Destek Sistemleri Konularýnda Sorular-Cevaplar
16:00-16:15 :Çay-Kahve Molasý
16:15-17:00 :Yatýrým Teþvik Sistemi Konulu Sunum
17:00-17:15 :Yatýrým Teþvik Sistemi Konusundaki Sorular-Cevaplar
Seminer Yeri :Gaziantep Ticaret Odasý-Meclis Salonu
Konuþmacý : Mustafa ERSUN
Tarih : 03 Þubat 2010
Süre : 3 Saat
Saat : 14.00-17.15
KAYIT VE BÝLGÝ ÝÇÝN BÝZE ULAÞIN
ABÝGEM Danýþmanlýk ve Eðitim A.Þ.
Tel : 0 ( 342 ) 231 99 95