Ýstanbul Nizipliler Derneði (Kadýköy) bugün mevcut yönetimi Kadýköy Acýbadem'de bulunan ÇANAK restoranda veda kahvaltýsý düzenlemiþtir. Kavhaltý takribi 09.30 sularýnda nezih bir ortamda zengin menüsü ile ailelerin katýlýmý ile umulanýn üzerinde katýlýmla saat: 12.00'ye kadar yapýldý. Menüde antep simidi, zeytin piyazý, maþ piyazý, nohut dürümü, ciðer kebabý sýnýrsýz çay, ayran ve zahter ikramý yapýldý. Çanak restorana bu harika lezzet ve seçkin kadrosu ile yaptýðý bu sunum için teþekkür ederiz.
Bir salon tamamen gelen Nizip'lilerce doldu, taþtý ! Eski dernek baþkanlarýndan sanayici Beþir ÖZYURT ve Av.Faruk KAHRAMAN, Arafat BEYAZ ,Hakký BALAK (isimlerini hatýrlayamadýðým birçok hemþerimden özür diliyorum) ve mevcut yönetim eþleri ile katýldýlar. Yemek sonuna doðru söz alan Gaziantep Dernekleri Fedarasyonu Baþkaný Ýnal AYDINOÐLU söz alarak : dernekçiliðin gönül iþi olduðunu, istekli arkadaþlarýn görev almasý gerektiðini ve her alanda baþarýlý insanlar yetiþtiren Niziplilerin de bu derneði yeniden en iyi þekilde ihya edeceðine inandýðýný, yeni seçilecek yönetime de her konuda yardýmma hazýr olduðunu söyledi.
Daha sonra söz alan mevcut Baþkan Rýza Kemal UYGUR: dernek yönetimi süresince baþardýklarý ve baþaramadýklarý hedefleri olduðunu, bunun da bütün tolumu etkileyen krizden kaynaklandýðýný, kendilerini zevkle hizmet edip yeni yöneticilerle her türlü bilgi paylaþýmý ve hizmete devam edeceklerini anlattý. Katlýmcýlardan Osman Demir, yeni yönetime ekibi ile hazýr olduðunu, mevcut yöneticilerin hiçbir görev almamasý gerektiðini söyleyince, yönetimden Mehmet ESEN söz alarak bu ithamý haksýlýk olarak görüp koordinasyon eksikliði nedeniyle bazý nahoþ durumlar meydana geldiyse de bütün borçlarýn kapatýldýðýný ayrýca kimsenin dernek yönetimine maddi ve manevi yardým etmediðini açýkladý.
Bunun sonunda Eczacý Ömer ERDÝL yeni yönetim kurulu baþkanlýðýna talip olduðunu, listesinin hazýr olduðunu açýkladý. Söznünde durursa Osman Demir Ýstanbul'da 3.derneði kuracaðýný söyledi. Keþke 20-30 Nizipliler derneðimiz olsa malum Ýstanbul çok büyük ve insanlarý bir noktaya taþýmak imkansýz !
Ýnþallah, 24 Þubat 2010 günü yine ÇANAK restoranda yapýlacak kahvaltýlý toplantýda yeni yönetim oluþturularak Niziplilere yeni bir kadro ile hizmet yarýþý baþlatýlmýþ olacak.