DÝKKAT.. DÝKKAT BÝZ BÝR SERGÝ YAPMAK ÝSTÝYORUZ.....þimdi diyeceksinizki bunun neresi ilðinç ..iþte iþin espiriside burada .....konusu...ne mi atýk maddelerinde neler yapabiliriz ve onlarý nasýl paraya cevirebiliriz..belki bunlardan kendimize bir meslek ediniriz .ayný zamanda bu atýklarý geri döndürerek dünyamýzý ..da temiz tutarýz çocuklarýmýza temiz bir dünya býrakýrýz .....pojetlerden paspas yaparýz ...kumaþ kýrýklarýnda pocbörk ...yaný ninelerimizin yaptýðý yamalý bohca ..eski kadýn çorabýndan lif...kola þiþelerinde gül cam þiþelerden þamdan..avize... cam kýrýklarýnda..vitra ..yumurta kabuklarýndan vitray....eski kumaþlarý tutkal ile .. bir tenekeye yapýþtýrarak kendimize çok þýk saksýlar yapabiliriz...bu örnekleri sizlerin çoðaltmasýnýn ve daha baþka bildiðiniz þeyleri bizlerle paylaþýrsanýz veya elinizde varsa eski.atýklardan yapýlmýþ þeyleri bize ulastýrýrsanýz el birliði...bu sergiyi açarýz ve bizden sonra gelecek bir nesile faydalý oluruz
......................................................................................................................................................................................
ankarada bir çiftliðe gittiðimde atýk kola þiþelerinde kýzýlay çadýr demeyimde ...evi yapmýþ adam gördüm inanýn dilim tutuldu..nasýlmý þiseleri kýrmiþ yapýþtýrýcý ile preslemiþ ....çünkü erittim olmadý diyor..ve bildiðimiz bir kulube yapmýþ çok güzeldi hem dogada kalýp kýrletmiyor hemde 1000 yýl ömrü varmýþ biliyormusunuz ve çadýrdanda daha kullanýþlý su geçirmiyor taþýmasý kolay ve tanesini valla yalan olmasýn 1000 dolarmý ne diyordu......önemli olan onu düþünmek hadi kýzlar iþ baþýna bekliyorum
Last edited by senelbenlier; Dün at 23:31..