![]()
Etkinliðe Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yaþar Büyükoðlu, Öðr. Gör. Veliddin Çiftci, Öðr. Gör. Yavuz Akçi, Öðr. Gör. Gökhan Dokuyucu, NÜDER Yönetim Kurulu Baþkaný Derviþ Dörtbudak, NÜDER Yönetim Kurulu Baþkan yardýmcýsý Ýbrahim Alakuþ ve futbolcular katýldý. Nizip MYO’nun Teknik Direktörlüðünü yapan Veliddin Çiftci’nin yaptýðý açýklamada, “Bundan sonra Nizip Myo’nun baþarýsý için hep birlikte çalýþacaðýz. Baþarýlý olursak da baþarýsýz olursak da birlikteyiz. Biz baþarýsýzlýðý literatürümüzden sildik. Baþarýlý olduðumuzun göstergesi geçtiðimiz yýl ki Rektör kupasýndaki baþarýmýzdýr. Siz deðerli oyuncularýma sonsuz güveniyoruz. Ýnanýyorum ki seneye Tüm kupalarý Okulumuza kazandýracaðýz. Bize her konuda desteðini esirgemeyen baþta Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Yaþar Büyükoðlu’na, Gaziantep’te bizi aðýrlayan Prof. Dr. Mehmet Özaslan’a ve bizden desteðini hiçbir zaman esirgemeyen NÜDER Yönetim kurulu baþkaný Derviþ Dörtbudak’a çok teþekkür ederiz.” dedi. Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yaþar Büyükoðlu’nun yaptýðý açýklamada ise; ”Biz Okul olarak böyle etkinliklere çok önem veriyoruz. Biliyoruz ki Saðlam kafa saðlam vücutta bulunur. Alkol sigara ve ********** gibi zararlý maddelerin tutsaðý olmuþ kiþilerin saðlýklý olmasýndan ne ölçüde bahsedilebilir? Ýnsaný insan yapan diðer canlýlardan ayýran en önemli unsur olan aklýn saðlýklý ve verimli bir þekilde insanlýðýn yararýnda kullanýlmasý ancak saðlam bir vücutla mümkündür. Üretken çalýþkan kafalarýn bir disiplin içinde çalýþan vücutlarla daha enerjik ve verimli olacaktýr. Bu yüzdendir ki biz yüksekokul olarak Sportif faaliyetlere çok önem veriyoruz. Takýmýmýzda top koþturan siz deðerli öðrencilerimi ve teknik ekibinizi caný gönülden tebrik ederim. Ýnþallah seneye daha da baþarýlý olursunuz.” dedi.