bayanlar hadi ayaklanýn nizip.comun erkekleri yýktý ortalýgý bizlerde biseyler yapalým![]()
artik bende bir anneyim:)
slm nizipli hemþerilerin hepinizin bayramýný kutluyorum.nizipli ve nizipte olmak cok güzel oradaki herkes oranýn kýymetrini bilsin ben maalesef uzaklardayým...inþ orada temelli kalacaðým günleri bekliyorumm...
Esera79 ; Teyzeee nabýosnuz yaaa allah aþkýnaaa býrakýn admin kapasýn bu konuyuheheheheee
ben bunlari nizipteyken kacirmisim özür dilerim
admin abinin esi veya bi baskasida olsa bi bulusma düzenlenmez okadar gidiyorum 1-2 ay kaliyorum ama yaziyorum kimseden ses cikmiyor ..
benim almanyada üyelikte bulundugum sitede okadar cok bayan varki ve herkes farkli yerlerde hemen kararlastirip bulusuyoruz yer mekan hic önemli degil 100km uzaklikta gelen var.
bizim hemsolar ayaklanmiyor valah![]()
bari biraz kendinizi tanitsaydiniz![]()
selam bayanlar aylar önce yazdýðým yazýma bir selam bile gelmedi...birde kusura bakmayýn ama sayfanýzý beðenmedim ..neden çünkü bir msn den farksýz acaba burasý bir cet sayfasýmý ...hiç bir paylaþým yok hiç yazý þiir ..resim vs yok bir kac cümleyi gecmiyor yazdýklarýnýz bu kadarmý çekingen oldunuz berfin caným taaa... nerelerden kýzcaðýz yazýyor ...hanýmlar kýzlar eminim kalemleriniz kuvvetlidir illa özel yazmayýn güncel konularý tartýþalým kadýn sorunlarýný ..cinsiyet ayrýmýný töreleri .imkanýmýz olsa neleri düzeltmeyi isterdik .modayý makyajý .yemeði ne bilim neler tartýþýlmazký hadi nizipli hemþerileri ....hadi kýzlar yazmaya
kimsenin sesi çýkmýyor o zaman bu sayfayý niye actýnýz ....kusura bakmayýn sizleri biraz haraketlendirmek istedim ..kýzmadýnýz deðilmi ama teklif var israr yok...bende bir hemseri nasýhatý ...kendinize iyi bakýn selamlar ....................................
Þenel haným, Nizip bayanlarýný site içinde bir türlü aktif hale getiremedik belki sizin sayenizde bu olabilir, berfinim saðolsun sürekli yazýyor ama diðer bayanlardan ses çýkmýyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
nizipli hanýmlar çok yoðun galiba.. bak müslüm bey hiç cevap yazan yok
kabul ,altýnlý toplantý ,kýsýr günleri ,ev iþleri
daha neler neler ,,,,,,ama ne olur hanýmlar burayada bir kaç satýr bir þeyler paylaþýn ...yaptýðýnýz güzel bir tatlý tarifi neden olmasýn ..yemek ...kýsýr da olabilir ...hadddi hanýmlarrr
merhaba SENEL ABLA ggercekten cok dogru demissin ne gelen var ne giden insna bi ugrar nizipli hemsirelerimle burda sohbet guru verici ama kimse yok
ben elimden geldigi kadar giriyorum ilgilendigim konular olursa yorumda yaziyorum memelketimden haberler okuyorum cok güzel buda ama bakiyorum bayanlardan senle benden baska kimse gelmiyor özelden yaziyorum bayanlara kimseden ses cikmiyor
ama baska sitede görüyorum ve soruyorum nedne gelmiyorsunuz diye ama farkli seyler diyorlar yani bayanlar icin hic bir aktivite olmadigini söylüyorlar hep erkek´leri ilgilendiren konular diyorlar.
gercekten öyle ama bizler burda toplanirsak birlik beraberlik olursak biz bayanlar icinde konular olusuturulur diye düsünüyorum.
evet gercekten toplantilara katiliyor ben defalrca yazdim izine nizipe gittigimde hadi bulusalim diye ama yine kimseden ses cikmadi
tarifler gercekten cok güzel fikir benim üye oldugum bayanlarin oldugu bi yerde ben sürekli tarf ekliyorum ama burda erkeklermi ilgilencek tarflerimle diye eklemiyorum tamam begenilir mutlaka ama bayanlari daha cok ilgilendiren bir konu bu ama kimse gelmezse olmaz
saygilar.