Öneriler çok güzel siz belediye baþkaný olacak adamlarsýnýz vallaha.
Öneriler çok güzel siz belediye baþkaný olacak adamlarsýnýz vallaha.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
herkes kendi üzerine düþeni yapsýn yeterli bence tabiki
örnek: su borcunu
emlak vergisini gününde ödersin
kamu mallarýna zarar vemryerek örnek kaldýrým çünkü ülkemizde belediyelerimize en fazla kaldýrým masraf oluyor
BENÝ HEP KAVGALARIMDAN BÝLDÝLER... YARIM BIRAKTIGIM OKUL ,
BÝR BÝR TEMBEHLEYEN ANAM, SEVDÝGÝM KIZ, SEVGÝDÝMÝ BÝLMEYEN KIZ.
arkadaþlar saydýðýnýz iþler belediyenin iþi degil, bu iþler belediye iþini sekteye ugratýr.Belediye iþi önemli iþler yapmak lazým sizin verdiðniz iþler belediyenin geliri degil yaptý masrafýnýn karþýlayamz.Belediye belli baþýna bir hizmet iþidir.belediye kar narjinalý degildir.belediye iþi kar olsa bizim su deposunun yanýnda su kosersuyum fitreli ve ayný zamanda temiz nemba ayarýnda dolum tesisi yapýlmasa ayrý bir kar kazançlý ama yine yeterli degil çünkü belediye belli baþýna bir hizmet sektördür.
Bence bir "Atýþ Poligonu" yaptýrsýn parasýyla attýrsýn herkes þurda burda atacaðýna poligonda parasýyla parasý kadar atsýn....
Belediye baþkanýmýz süper çalýþanlarý süper çalýþmalar süper yapýlacak çalýþmalar süper allah belediye baþkanýmýza zeval vermesin allah onu destekleyenlerden razý olsun yardým edenlerden razý olsun
( bu nedir þimdi derseniz belediyeye gidip baþkanla görüþenlere bi bakýn anlarsýnýz )
bu konu burda kapanmýþtýr herkese teþekkürler.............
SÖZ AÐIZDAN ÇIKARSA SÝZ ONUN
AÐZINIZDA KALIRSA O SÝZÝN KÖLENÝZDÝR..
EFENDÝ LÝÐÝNÝZÝ BÝLÝN
Belediye denmiþ,yerel yönetim denmiþ,belediye baþkaný denmiþ yýkalým yapalým denmiþ ne bu...
Zeugma bulunmuþ kazý yapýlmýþ ne güzel.Ýçindekiler neden Antebe taþýnmýþ.Zeugma Kültür sarayý neden Nizibe yapýlmamýþ hiç düþünen olmamýþ.Belediye memlekete haracayacagý parayý bir þekilde elde eder.Memleketin ufkunu deðiþtirecek en büyük kozumuz zeugmayý Antep aldýktan sonra belediyenýn gelýrý 1 katrýlyon olsa ne 1trýlyon olsa ne hiç olmasa ne..........
kardes zeugmada takili kalma da
zeugmayi antep aldi lafida artik nakarat oldu
nizipte müze varmiydida antepe tasindi ?
müzenin yapilmasi kac yil sürecekti ?
müze yapilana kadar o eserler disardami bekliycekti ?
ya da su altindami kalacakti ?
hemen nizipin sahibi yok falan laflarina siginipta zeugmamiz elden gitti diye dövünmeyelim
o günün sartlarinda en güzel yer antep müzesiydi
ha bende önce kiziyordum niye öyle niye böyleydi diye
isin icindeki insanlardan dinleyince ve objektif bakinca gercek görülebiliyor
buraya zeugma ile yazi yazanlar dün neden akevelerde bi tanesi bile yoktu
hadi gectik buraya yazanlari halktan cok az katilim bile olmadi
ama gelin yorum hele lahmacunlu balcan kebabi var desen kac kisi geliridi ?
bence artik isleri hep baskasina yükleyip sorumluktan kacmanin zamani degil
simdi akevler mevkindeki kazi alaniyla ilgili cok genis calismalar var
istersen bir mailde sen gönderiver
basbakanliga kültür bakanligina
Konu sakalli0727 tarafýndan (06.01.10 Saat 15:03 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Hakan çok güzel söylemiþsin, ben isterdim ki bütün Nizip oraya dolsun, tarihi eserlerimize sahip çýksýn ama nedense kimsenin umurunda deðil.
Hakan gerçek devrimciden asla zarar gelmez, hepsi milliyetçidir, zamane devrimcilerinin hiçbiri aslýnda devrimci deðil, önce bunu anlamak lazým, yakýnda Nizip'e gideceðim bak neler olacak Nizip'te, þimdilik Güngören deki Niziplileri bu konuda uyandýrmaya çalýþýyorum.