bence aklý yeten arkadaþlar bir an önce harekete geçsin.bizede ne görev düþüyosa ben kendi açýmdan söylüyorum yapmaya hazýrým.
bu arada mozaikler bizim inþaatta çýktý bu müslüm bozkurt ta neyin nesi ya.
bence aklý yeten arkadaþlar bir an önce harekete geçsin.bizede ne görev düþüyosa ben kendi açýmdan söylüyorum yapmaya hazýrým.
bu arada mozaikler bizim inþaatta çýktý bu müslüm bozkurt ta neyin nesi ya.
Öðleden sonra Sn.Vali geldiðinde, halkýnda orada olmasýnda fayda var.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bugünmü geliyo vali abi.
Sayýn;
milletvekiliimiz, valimiz, Kaymakamýz, T.Odasý Baþkaný Özyurt, diðer oda baþkanlarý, Turizm müzesi müdürü gibi konuya hakim yetkililer bugün 15:00 gibi kazý alanýný gezecekler.
Mümkünse etrafýnýzdaki bir kaç arkadaþla sizlerde gelin orada kalabalýk yapalým.
Akevlerdeki bayanlarýnda gelmesi için çaba gösteriyorum. Hava soðuk olmasa kalabalýk toplanabilirdi ama bakalým artýk.
![]()
![]()
0342 5171254
Bende mail attým, inþallah bir sonuç alýnýr.
Az önce Güngören Nizipliler derneðini aradým, dernekte imza kampanyasý baþlatacaðým, bugün baþkanla görüþüp bana haber verecekler.
Aslýnda nizip içinde de çeþitli yerlere masalar kurup bir imza kampanyasý baþlatýlabilir, siz bu organizasyonu Nizip'te yapabilirmisiniz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Vali bey barýþ yemeðinden sonra kazý alanýný gezip bilgi alacak.
Biraz halk kalabalýðý olmasý bakýmýndan saat 15:00 gibi arkadaþlarýnýzla gelebilirseniz iyiolur.
0342 5171254
12.500,00 TL'ye acilen demir bir çatý yapýlmasý gerekiyor. Eðer bu yapýlýrsa, mozaiðin yerinde sergilenebilmesi için 6 ay zaman kazanýlacak.
Ýþte sorun burada !
Bu parayý herhangi bir kurum veya þahýs bir hafta içerisinde verecek mi?
Aksi halde doða þartlarýda göz önüne alýnarak mozaik sökülüp müzeye götürülecek.
0342 5171254
Koca Nizip 12.500 TL yi veremiyor mu yani. Bu konuda sýkýntý varsa biz Ýstanbul'dan toplayalým. Çok ciddiyim bu konuda.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
veremiyor abi
0342 5171254
T.C Turizm ve Kültür Bakanlýðý bilgi edinme linki : http://195.140.196.201/bimerwebform/default.aspx
Yazýlabilecek örnek metin :
Nizip ilçemiz Akevler mevkisinde henüz gün yüzüne çýkarýlan M.S. 400 yýlýna ait manastýr ve eþsiz mozaiklerin, yerinde sergilenmesi hususunda yüksek müsadelerinizi ve ilgililere emirlerinizi arz ediyoruz. Söz konusu mozaiklerin üzerinde yapan ustalarýn isimleri ve künyeleri olmasý bakýmýndan arkeologlar tarafýndan çok önemli kabul edilmekte olup, taþýnmasý halinde orijinalliðini kaybedeceði de yüksek bilgileriniz dahilindedir.
Bu konuda yapacaðýnýz çalýþmalar hakkýnda Nizip halký olarak bizleri bilgilendirmenizi arz eder, çalýþmalarýnýzda baþarýlar dileriz.
http://www.nizip.com/showthread.php?t=27260
0342 5171254
Arkadaþlar sizlerden de benzer linkler ve yazýlabilecek mesajlar bekliyoruz.
Lütfen yukarýdaki linke týklayarak ilgili formu benzer þekilde doldurunuz.
Bu mesajlar bilgi edinme hakký kanunu gereði en ince ayrýntýsýna kadar deðerlendirilip, cevaplanýyor.
0342 5171254
kazýlaradan çýkanlarýn nizip sergilenmesi nizip dünya çapýnda tanýnmasýný saðlar gerekli çalýþmlar yapýlýrsa nizip için çok güzel bir yatýrým yapýlmýþ olur.
Kazý Alanýný Ziyaret
Ýlçemizde verilen Barýþ Yemeði’nin ardýndan Kazý alanýna geçen Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, Alay Komutaný Albay Birol Þimþek, Gaziantep Ýl Emniyet Müdürü Halil Yýlmaz, Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve beraberindekiler burada yapýlan kazý çalýþmalarýný yerinde inceledi. Yapýlan çalýþmalar hakkýnda bilgi alan Milletvekili Mehmet Sarý ve Vali Süleyman Kamçý Bizans Dönemine ait olduðu belirlenen Mozaiklerin bulunduðu Ýnþaat alanýný gezdi. Daha sonra kazý alanýndan ayrýlan Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, Alay Komutaný Albay Birol Þimþek, Gaziantep Ýl Emniyet Müdürü Halil Yýlmaz, Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz ve Beraberindekiler Nizip Belediye Baþkanlýðýna geçerek Baþkan Akdoðan’ý ziyaret etti.
nrtmedya.com