Paylaþmanýn güzelliðiyle:
“Öðrendim ki...Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsýnýz.Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz.Gerisini karþý tarafa býrakýrsýnýz.
Öðrendim ki... Güveni geliþtirmek yýllar alýyor, yýkmak bir dakika.
Öðrendim ki...Yaþamýnda nelere sahip olduðun deðil, kiminle olduðun önemli.
Öðrendim ki...Kendini en iyilerle kýyaslamak deðil, kendi en iyinle kýyaslamak sonuç getirir.
Öðrendim ki...Ýnsanlarýn baþýna ne geldiði deðil,o durumda ne yaptýklarý önemli.
Öðrendim ki...Ne kadar küçük dilimlersen dilimle her isin iki yüzü var.
Öðrendim ki...Olmak istediðim insan olabilmem çok vakit alýyor.
Öðrendim ki...Bütün sevdiklerinle iyi ayrýlman gerek.Hangisi son görüþme olacak, bilemiyorsun.
Öðrendim ki... “Bittim” dediðin andan itibarenpilinin bitmesine daha çok var.
Öðrendim ki...Bazý insanlar sizi çok seviyor ama bunu nasýl göstereceðini bilemiyor.
Öðrendim ki...Ne denli ilgi, ne denli özen göstersenizkimileri hiç karþýlýk vermiyor.
Öðrendim ki...En iyi arkadaþla sýkýcý an olmaz.
Öðrendim ki...Düþtüðün anda seni tekmeleyeceðini düþündüklerinden kimileriseni kaldýrmak için elini uzatýr.
Öðrendim ki...Ýki insan ayni þeye bakýp tamamen farklý þeyler görebilir.
Öðrendim ki...Anlatmak ve yazmak ruhu rahatlatýr.
Öðrendim ki...Duvarda asili diplomalar insaný insan yapmaya yetmez.
Öðrendim ki...Aþk sözcüðü ne denli çok kullanýlýrsa, anlam yükü onca azalýr.
Öðrendim ki...Karþýsýndakini kýrmamak ve inançlarýný savunmak arasýnda çizgininnereden geçtiðini bulmak zor.
Öðrendim ki...Gerçek Arkadaþlar arasýna uzaklýk girmez.Gerçek Aþklarýn da !
Öðrendim ki...Ne kadar yakýn olursa olsunlar en iyi arkadaþlar da ara sýra üzebilir.Onlarý baðýþlamak gerekir.
Öðrendim ki... Kimi zaman baþkalarýný baðýþlamak yetmiyor. Kimi zaman da insanýn kendisini baðýþlayabilmesi gerekiyor.
Öðrendim ki...Yüreðiniz ne kadar kan aðlarsa aðlasýn dünya sizin için dönmesini durdurmuyor.
Öðrendim ki...Sevgiyi çabuk kaybediyorsun, piþmanlýðýn uzun yýllar sürüyor..
Gözler arasýndaki iliþkiyi biliyor musun? Onlar birlikte göz kýrparlar, birlikte aðlarlar, her þeyi birlikte görürler, birlikte uyurlar. Buna karþýn asla birbirlerini görmezler. Arkadaþlýk budur.
Arkadaþsýz hayat cehennem gibidir.
Senin en iyi arkadaþýn kim?”