Sayýn Milletvekilimiz Mehmet Sarý, Sayýn Kaymakamýmýz, ilçe emniyet müdürümüz ve Jandarma karakolu komutanýmýz, kazý alanýný ziyaret edip yetkililerden bilgi aldýlar.
Sayýn Milletvekilimiz Mehmet Sarý, Sayýn Kaymakamýmýz, ilçe emniyet müdürümüz ve Jandarma karakolu komutanýmýz, kazý alanýný ziyaret edip yetkililerden bilgi aldýlar.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
tabiki halkýmýzýn sahip çýkmasý lazým.bizim gii birkaç kiþiyle olmaz bu.eðer memleketimizi seviyosak ve memleketimizin kalkýnmasýný istiyosak topyekün hareket etmemiz lazým.sesimiz ne kadar gür çýkarsa o kadar iyi duyulur.
Mehmet dava açma meselesi ne oldu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
valla hem çok sevindim hemde üzülüyorum böyle eserler nizibimize çok þeyler kazandýrabilir ona sevindim ama eserlerin yine antep e gideceðine eminim buna da üzüldüm imza kampanyasý olacaksa
k.maraþtan hemen gelip imza atabilirim. anladýðým kadarýyla eserlerin kalmasý için müze gerekiyor
sayýn milletvekilimiz müze için yer olduðundan sözettiðine göre imza kampanyasýyla beraber gerekli
maddi destek için de kampanya baþlatýlabilir çünkü devletin müze yapmasý beklenirse nizibe birþey kalmaz konuyu duyuranlara teþekkürler
arkadaþlar mümkün olduðu kadar bu konuya mesaj yazalým.bu konu hergün gündemimizde olsun ki bi kaç gün sonra unutulup gitmesin.yapýlacaklar hakkýnda burda fikir alýþveriþi yapalým,konuþalým,tartýþalým.yani kýsacasý her ortamda bu müze meselesini canlý tutmaya gayret gösterelim.nizip imize çok faydalý bir hizmet olur.bugün müze yapýlýr,yarýn baþka bir þey,öbür gün baþka.sonuç olarak memleketimize hem hizmet gelmiþ olur hemde halkýmýz zenginleþir.yýllardýr nizip esnafý ýrak kapýsýnýn açýlýp kapanmasýný takip ediyo. çünkü sanayimiz oraya endeks li.sanayide iþ olunca otomatikmen þehir esnafýndada iþ olur.fakat memleketimize kültürel anlamda yatýrýmlar yapýlýrsa nizip in çehresi çok deðiþir,dünya çapýnda bilinen bir yer olur ve memleketimiz hem ekonomik hem kültürel açýdan zenginleþir ve ýrak kapýsý veya baþka birþeyi beklemek zorunda kalmayýz diye düþünüyorum.onun için bu konuyu sürekli gündemde tutmak faydalý olur bence.
Konu : Nizip Akevlerde 4.yy.Manastýrý ve mozaikleri linkinde güncellendi.