musti kardesim sen naptin yafff![]()
Yemek bahane muhabbet þahaneydi.
Bu güzide ve sýcak ortamý hazýrlayan arkadaþlara minnet duyuyorum. Ýnsan oralara gidince vede Nizip aþýklarýný görünce buralarý daha çok seviyor.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Mustafa videolarý sýkýþtýrýp, bir upload sitesine yükleyebilirsin ve linkini buraya eklersin.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ne zaman vardýnýz,kanatlandýnýz mý anlamadým
Öncelikle bu günün oluþumunda büyük katkýsý olan Osman Demir'e,Dürümcü Emmi'de bizi aðýrlayan Rüstem kardeþimize ve tabii ki Dürümcü Emmi'nin kendisine,Ýstanbul'un çeþitli semtlerinden katýlan çok deðerli Nizip'li arkadaþlarýmýza,Gaziantep'ten kanatlanarak gelen Mehmet ve kasým kardeþlerimize,bizi yanlýz býrakmayan ve güne renk katansayýn Ýnal Aydýnoðlu'na ayrýca karnýmýzýn doymasýnda gözümüzün doymasýnda emeði geçen tüm Dürümcü Emmi personeline sonsuz teþekkürler.
Bu günde en çok hoþuma giden bir baþka olay da bayanlarýn katýlýmýnýn ve söz sahibi olma isteklerinde kararlý olduklarý idi.Onlarýn bu hareketini sevinçle ve hararetle destekliyorum. Allah onlarýn eksikliklerini göstermesin
Minyatür Nizip'lileride görmeliydiniz,hepsinin gözlerinden öpüyorum. Selamlar,bir baþka buluþmada birlikte olmak dileklerimle...
Güzel bir nizip.com buluþmasý daha geride kaldý, binbir zorlukla Nizip'ten gelen Adminimiz Mehmet ve Kasým'a bu azimleri için teþekkür ederiz, bu arada Rüstem organizasyonu çok güzel yapmýþ, midemizi ve gözümüzü de doyurdu, Dürümcü Emmi Mehmet abinin anlattýðý Nizip hastanesine yaptýrdýðý acil ünitesinin hikayesi hepimizi duygulandýrdý.
Yemeðimize katýlan ve bizi onurlandýran, Cahit Tanyol'a ayrýca teþekkür ederim, Ýnal bey saðolsun zaten bizi hiçbir zaman yalnýz býrakmadý, adýný bilmediðimiz ama bu yemekte tanýþtýðýmýz bütün hemþerilerimize geldikleri ve renk kattýklarý için teþekkür ederim.
Bu buluþmalarda bayanlarýnda bulunmasý gerektiðini defalarca dile getirdik, biz buluþmalarýmýzda hanýmlarýmýzý ve çocuklarýmýzý da getirmeye çalýþýyoruz, böylece kaynaþmamýz daha kolay oluyor, onlarýnda katýlýmlarýný her zaman saðlamalýyýz, yer darlýðýndan önce ayrý oturduðumuz eþlerimizle daha sonra beraber oturduk ve çok sýcak samimi bir ortam oluþturduk.
Vedat kardeþime de Keret eþþeði esprilierimize katlandýðý ve hoþgörülü olduðundan ayrýca teþekkür ederim.
Berfinimin haklý olarak kamera açýsýndan þikayet etmiþ çok haklý, ama o yayýný o kadar zor imkanlarla yaptýkki bilemezsiniz, laptop'un kendi kamerasýyla yapýldý yayýn, kamerayý gezdirmek istediðimizde laptopla beraber geziyorduama bundan sonra alacaðýmýz bir seyyar kamerayla çok daha profosyonel yayýnlar gerçekleþtireceðiz. Sürekli beni çekmesine gelince bunu özellikle ben yaptým, artýk meþhur oldum, film teklifleri gelmeye baþladý bile. Heh eheeeee.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Allah muhabbettinizi daim etsin,gelmeyi çok arzu ettim ama bir takým sýkýntýlardan dolayý malesef katýlamadým. Çok üzgünüm.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Ýlk defa sakin bir buluþma gerçekleþtigelmemen iþe yaramýþ anlaþýlan
Eþþek her tarafta var bildiðiniz gibi,ama bu kadar meþhuru yok
Keret eþeði dedin mi,düþüneceksin ,deðil mi ama Müslüm
Bu arada Cahit Tanyol beyi atlamýþým,bir tarih ki,hem calý,hem de heyecanlý...Allah saðlýklý ömürler nasip etsin.
Her zamanki gibi güzel bir toplantý olmuþ.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ