Mezarlýkta güvenlik sorunu olduðu doðrudur.
Mezarlýkta güvenlik sorunu olduðu doðrudur.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ben sadece burda yazdýðýmla kalmýyorum Belediye baþkanýna da email attým,ama cevap gelmedi.Hastaneyle de ilgili þikayetlerim vardý saðlýk müdürlüðüne yazdým hemen cevap geldi þuan nizip hastanesi saðlýk müdürlüðüne rapor hazýrlýyor hastane m.yardýmcýsý aradý beni bizzat dinledi.ama size neden anlatýyorum ki anlamadýktan sonra..
senin kökün sorun anlaþýldý
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Öyle deme Bebiþim sorunlarý,yada sorun olarak gördüðü problemleri gereken yerlere iletmiþ, bunu genelde yapmýyoruz sadece buraya yazýp bir yetkilinin okumasýný bekliyoruz, bence hepimiz bebiþim gibi yapmalýyýz, bir sorun gördüðümüzde o yetkili birime email yaðdýrsak mutlaka dikkate alýnýr.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
iyide abi yukarýda cumali yazmýþ bakýn,yetkili biri sizi muattap almýþ hala niye kurcalýyosunuz diye.demekki bebiþimle ilgilenilmiþ,öyle kendisinin dediði gibi kimse beni kaale almadý gibi bir durum yok sanýrsam.yada illa belediye baþkanýndan birebir görüþme bekliyo olabilir.
herseyide belediye baskanindan beklememek lazim gerekli makamlara sikayetlerini arz ederse daha ziyade olur diye dusunuyorum,gerek mezarlik yoneticileri ve muduru, gerekse tedas vs su isler gibi siniflara ayrilmis kurumlar ornek alinmali ve sikayet edebilecek kurumlara sikayet etmeli egerki sikayeti varsa ki ama direk bu makam ve kurumlara bulunmadan belediye baskanina sikayetde bulunmasi cok sacma oldugu kaanatindeyim, bebis kardesiminde cok abartigini dusunuyorum
Nizip mezarlýðýnýn ilk bölümü bakýmý az olsa da imrenilecek kadar güzel ama güvenlik konusu sanýrým gerçek. Ziyaretlerimizde bunu hep duyuyoruz? Bu sitede birçok AKP partizaný ****** Nizip Belediyesine tenkide kýrmýzý görmüþ boða gibi saldýrýyor? Yani mezarlýk düzeni için belediye baþkanýna þikayet edilmeyecek de kime edilecek!? Baþkandan bu kadar çok mu korkuyorsunuz? Ýdareciler seçilene kadar hizmet için binbir vaatlerde bulunmuyorlar mý? Hizmet etmek görevleri ve memnuniyet bütün Niziplilerin hakkýdýr.
bazilari akp sempatizani görünce kirmizi görmüs boga gibi saldiriyor
laflarina dikkat edip konusmuyorlar
bir beklenti icinde degiliz ALLAHA sükür belediyeden
olmadikda olmayacagizda
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
sn polen ******lilk bize dusmez, kelimelerinize dikkat ederseniz yasca buyuk sayip saygi gosterdigim sahsinizla tartismaya girmek zorunda kalmam...
Konu Cali tarafýndan (26.12.09 Saat 18:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
sn,mahmut abi anlaþýlan her konuyu siyasete getirmekle cok kararlýsýn? benim yazmýþ olduðum yorumda akp savunacak yorum yazmadýðýmýn kanatindeyim, eger' ki siz öyle anlýyorsanýz sizin bakýþ açýnýza birþey diyemem ama yazmýþ olduðun yorumda bende size ayný üslüple yaklaþsaydým nasýl olurdu sizce? ya sizin seviyenize düþecektim yada saygýsýzlýk yapmýþ olacaktým degilmi? yani konuyu nerelere getirmek istiyorsun cok iyi anlýyorum ama o tuzaklara artýk kimseler düþmez zaman kaybýndan baþka birþey elde edemezsiniz edemiyeceksinizde,,anlamýþsýndýr beni mahmut abi saygýlarla....
bence cok önemli bi konuya deginmissin FETHI BEY,
öncelikle sunu söylemek istiyorum herkes kendi cocuguna sahip cikmali büyüklerden cok cocuklar mezarlikta ve ne pislik varsa hersey orda olmaz böyle bütün musluklarin baslari cekilmis cicekler agaclar koparilmis tuglalari tasla vurup kirilmis bi sekilde her defasinda görüyorum önce cocuklara sahip cikilsin ve daha sonra bakim yapilsin .
baska memleketlerden gelen insanlar gercekten mezarliga girdiginde ne halde oldugunu gördüklerinde eminimki neler diyorlardir oyuzden bi caresine bakilmali.
artik bende bir anneyim:)