Nizip te yapýlan NÝZÝP Com. yemegindeki fotolarý gormustur muslum abi![]()
Nizip te yapýlan NÝZÝP Com. yemegindeki fotolarý gormustur muslum abi![]()
Osman DÜrümcü Emmi'nin adresini de yazalým konunun baþýna, hatta tarifde yapalým, bilmeyenler var.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Deðerli hemþerim önce davetiniz için çok teþekkür ederim ben alanya da ikamet ettiðimden ve iþlrimden dolayý katýlamayacaðýmý bildirir tüm Nizipli hemþerilerime þimdiden afiyetler olsun dileklerimi iletirim saygýlar
Valla süper bir organizasyon olacak gibi... Ben Hanýmla sabah ezanýna müteakip oradayým inþeallah!..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Konu müslüm akpek tarafýndan (24.12.09 Saat 06:08 ) deðiþtirilmiþtir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Pazar günü kasým beyle oradayýz Ýnþaallah. Birer kiþilik yeter
Saat 12:00'de havaalanýna inince deniz otobüsü ile karþýya geçeriz inþ. Biraz gecikme olursada mazur görürsünüz artýk.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Allah razý olsun iletinizi aldým.Antepteyim.Ýstanbulsa olsaydým inþallah gelirdim.Mahmut Kuzudiþli Hoca(sarýyer merkez camiinde imam-Haydar Kuzudiþli'nin oðlu),ayrýca Leylek Camisinde Molla Ahmet vardý,o da Sarýyerde,ulaþýrsanýz iyi olur.Selamlarýmýzý da inþaallah söylersiniz.
Allah razý olsun memnun oldum.
Ben tanýyorum.Nizipte 1990'lý yýllarda Polen abinin gübre bayii varken bende yanýnda çýlýþýyordum. O zaman Molla Ahmet hoca leylek camiinde müezzin idi.Sonra imamlýk sýnavýda girdi, ismi lazým deðil siz onu iyi tanýrsýnýz biriside el attý imam oldu.Þimdi Ýstanbuldaymýþ nasip olsada görüþsek.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.