Bu ilandaki sözler mizahçýlara taþ çýkartacak cinsten! Aracýný internetten satmayaçalýþanvatandaþýn ilanýna bakýn!Konya'dan Hüseyin Mehmet ismiyle bir internet sitesinde yayýnlanan 'satýlýk otomobil' ilaný, Türkiye'nin usta mizahçýlarýna taþ çýkartýyor."SIFIR (ÖLÜ) GÝBÝ" baþlýklý ilanýnda 1977 model Renult aracýný satmaya çalýþan Hüseyin Mehmet, ilan detayýna öyle açýklamalar yazmýþ ki okuyan bu ilanýn gerçek mi yalan mý olduðunu bile anlayamýyor.ARABAYI HÝÇ KÝLÝTLEMÝYORUMÝlanda aracýn özellikleri sýralanýrken "Arabayý hiç kilitlemiyorum. Çünkü kilitlesem bile birçay kaþýðýyla açýlýyor zaten. Egzozu delindi. Baktým güzel ses çýkarýyor. Hiç ellemedim..." gibi cümleler kullanýyor.Ayrýca aracýn sahibi Hüseyin Mehmet, aracýndaki bazý özelliklerin bugün birçok araçta bulunmadýðýný da ýsrarla iddia ediyor.Saydýðý özelliklerin mevcut olduðu aracýn fiyatý ise: 1.500 TL...Ýþte internet sitesindeki o ilan:"Aracým 1977 model olup 1300 motor hacmine sahip bir yer uçaðýdýr (Benim gözümde). Model yýlýnýn 83 yazdýðýna bakmayýn 83'ten aþaðýsýný bilgisayar kabul etmedi. Onun için öyle yazmak zorunda kaldýk.ABS, KLÝMA, AIRBAG, AÇILIR TAVAN, ALAÞIM JANT, NAVÝGASYYON, YOL BÝLGÝSAYARI gibi özellikleri yoktur. Fakat, direksiyonu, sigara küllüðü, yaylý koltuklarý ve çakmaklýðý vardýr. Açýlýp kapanabilen camlarý ve kapý kollarý çalýþýr durumdadýr.Komple orýjýnal olan aracýmda aranýrsa birkaç yerde lokal boya çýkabilir. Hatta iyicene didik didik edilirse komple boyalý olduðu ortaya çýkabilir. Yüzeysel boyalarýn yanýsýra bir kaç küflü bölgeye de rastlanýlmýþtýr.Aracýn rengi aslen eflatundur. Fabrika çýkýþý ise koyu yeþil ile cýrtlak mor arasý bir þeydir. Bu boyalar zaten o dönemki renolarýn orijinal boyalarýydý. Bizim elimize geçtiðinde beyazdý. Biz de daha sonra kanunlara uygun olsun diye ruhsattaki yazan renk olan eflatuna boyattýk. Fakat renk seçeneðinde aradým bulamadým. Ona yakýn bir renk olan Mor seçeneðinin iþaretlemek zorunda kaldýk.Çorum kaloriferini 1 yýl önce baþka bir araca taktýrdýðýmýzdan dolayý þu anda kaloriferi yoktur. Fakat kýþýn yedek bir aküye baðlý olarak bir elektrikli battaniye iþ görebilir. Veya 2.5 litrelik bir kola þiþesine sýcak su doldurarak belinize koyabilirsiniz. Ýmkanlar olmayýnca parlak fikirler artýyor haliyle.Tüm bakýmlarý yetkili serviste yapýlmamýþ olup el yordamýyla eþ-dost yardýmýyla yapýlmýþtýr. Aracýn farlarý vardýr. Fakat uzun ve kýsa far diye bir þey olmadýðý için geceleyin onunla uðraþmadan direk yola yoðunlaþabiliyorsunuz. Ayrýca farlarý kapalý konumdayken frene basarsanýz fren lambalarýnýn yanýnda farlarý da çalýþmaktadýr. Deðiþik bir özellik. Diðer arabalarda bulamazsýnýz.Arabayý hiç kilitlemiyorum. Kimse de içine girmedi þimdiye kadar.Çünkü kilitlesem bile bir çaykaþýðýyla açýlýyor zaten. Bilenler bilir. Anahtar derdi yok. Kaput ve baðaj anahtarsýz açýlabiliyor. Bu özellik modelli arabalarýn çoðunda bile yok.Ayrýca þöför mahalinin yanýndaki kýsýmda ayak koyma yerinde yaklaþýk 30 cm çapýnda bir delik vardýr. Bu deliði örtmek için bir mukavva ve çuval kullandým. Yazýn deliði açarak doðal klima olarak kullanmaktayým. Yakýtý da etkilemediði için gayet ekonomik.Egzozu delindi. Baktým güzel ses çýkarýyor. Hiç ellemedim. Çalýþýnca havalý bir araba gibi ses çýkarýyor. Baþkalarý egzozdan ses çýkarmak için bir çok paralar harcýyor. Düdük falan taktýrýyorlar. Ben bedavadan yapýyorum bunu.Aracýmdan gayet memnunum. Muhayyer bir araçtýr. (O da ne demekse bir türlü çözemedim. Osmanlýca sözlüðe bile baktým ama iþin içinden çýkamadým.) Model yükselteceðimden dolayý satýyorum. Yoksa daha binerdim. 1979 model bir Renault 12 alacaðým. bu modeller arasý renaultlarla takas yapabilirim."