![]()
Nizip Ticaret Odasý, Nizip Mesleki Eðitim Merkezi Müdürlüðü’nün “Nizip Doðalgazla Buluþuyor” adlý SODES projesine ortak oldu. Bu konuda yazýlý bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreter Serpil Gündoðdu, Proje kapsamýnda ilk etapta ‘Doðalgaz Boru Kaynakçýlýðý’ kursu açýlacaðýný söyledi. Kurs programýnýn toplam 272 saat olduðunu ifade eden Gündoðdu, açýlacak kursun 04.Ocak 2010 Pazartesi günü baþlayarak 08.Mart 2010 Pazartesi günü sona ereceðini belirtti. Günde 6 saat boyunca düzenlenecek kurs karþýlýðýnda kursiyerlerden her hangi bir ücret talep edilmeyecektir diye konuþan Serpil Gündoðdu, kurs sonunda baþarýlý olan kursiyerlerin ise GAZDAÞ ‘ýn kabul ettiði akredite belgeyi alabilmeleri için sýnava gireceklerini, sýnavýn Ýstanbul’dan gelecek GAZMER eðitim ekibi tarafýndan yapýlacaðýný ve sýnav ücretinin proje kapsamýnda Nizip Mesleki Eðitim Merkezi tarafýndan karþýlanacaðýný kaydetti. Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreter Serpil Gündoðdu, kurs programýnýn temelden Doðalgaz boru kaynakçýsý yetiþtirme amaçlý olmadýðýný, bu nedenle kursiyerlerin kaynakçýlýk altyapýsý olmasý gerektiðini, sertifikalý veya ustalýk belgesi sahibi olanlara ise öncelik tanýnacaðýný söyleyerek ‘Doðalgaz Boru Kaynakçýlýðý’ kursuna 18-35 yaþ arasý ve en az ilköðretim mezunu kiþilerin baþvuracaklarýný vurguladý. Nizip Mesleki Eðitim Merkezi’ndeki kurs için Nizip Ticaret Odasýnda 10 asil ve 5 yedek kursiyer belirleneceðini söyleyen Serpil Gündoðdu, bu nedenle baþvuracak kursiyerlerin 18.Aralýk.2009 Cuma gününe kadar Nizip Ticaret Odasýna müracaat edilmesi gerekiyor dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...