![]()
Güngören Nizipliler Derneðinin verdiði yemek Ýstanbul'da çok büyük bir katýlýmla yapýldý, davetiyelerin günler önce bitmesi, bazý Niziplilerin katýlmalarýný engelledi, katýlamayanlar çok þey kaçýrdý, bundan sonraki yemeklerin daha büyük mekanlarda yapýlmasý zorunlu hale geldi.
Güngören Nizipliler derneði Baþkaný Sayýn Ali AÐIR'ýn büyük katkýlarýyla gerçekleþen yemeðimize yönetim kurulu hazýr bulundu, misafirlerin memnuniyeti için gösterdikleri çaba takdire þayandý, herkesle tek tek ilgilendiler, hepsine teþekkür ederiz.
Davetimize,
Güngören Nizipliler Derneði Onursal Baþkaný Sayýn Aydýn ERBAY
Avrupa yakasý Gaziantepliler derneði baþkaný Sayýn Necati GÖKSU
Ýstanbul Gaziantepliler derneði baþkaný Sayýn Mehmet GÜÇTEKÝN
Gaziantepliler dernekleri ferderasyon baþkaný Sayýn Ýnal AYDINOÐLU
Ýstanbul Ýslahiyeliler dernek baþkaný Sayýn Yusuf AÐAKUÞ
Ýstanbul Baraklýlar dernek baþkaný Sayýn Mehmet ÇAKIR
Nizipli olan 3 deðerli savcýmýz
Ýstanbul Vergi Denetim müdürü Sayýn Bülent Sarýgül
Sayýn Mehmet Yakar
Eski Nizipliler derneði Baþkaný Sayýn Faruk Kahraman
Sayýn Mustafa Alagöz,
Eski emniyet Müdürü Sayýn Baki Bey.
Daha adýný hatýrlayamadýðým onlarca deðerli iþ adamýmýz ve bürokratýmýz geceye þeref verdiler.
Katýlan Sanatçýlarýmýz,
Burhan ATÝK Gecenin organizatörü, Sesiyle de bizi büyüledi kendisine çok teþekkür ederiz,
Mehmet YAKAR Bizi gerçekten yaktý, söylediði yöremizin türkü ve þarkýlarýyla bizi aldý götürdü Nizip'e,
Pop Starda Birinci Olan Gelecekleri çok parlak pýrlanta evlatlarýmýz:
Adnan ORHAN,
Ýhsan GÜVENÇ,
Murat Þanlý,
Süleyman kardeþimiz Gaziantep'ten gelerek bizi þereflendirdi, kendisi sýra gecelerinin vaz geçilmezidir, çok teþekkür ederiz.
Ýsmail SEÇKÝN, o ne ses öyle Ýsmail kardeþimizi her gecemizde aramýzda görmek isteriz.
Gecenin yiyeceklerine katkýda bulunanlar :
Seyidoðlundan Baklava ama ne baklava tadý damaðýmýzda kaldý utanmasak kalanlarý toplayýp eve götürecektik, ustamýn ellerine saðlýk.
Baklavacý Samet usta, Samet KARAYILAN Nizip'in meþhur kahkelerini Ýstanbul'da yaparak hemþerilerini bir nebzede olsa Nizip hasretinden kurtarýyor, geceye gönderdiði kahkelere bayýldýk ustamýn ellerine saðlýk.
Oktay CANKESEN , meþhur Antep Sofrasý, geceye çiðköfteyle katýlmýþtý, nizip damak tadýnda yapýlan bu çiðköftenin tadý damaðýmýzda kaldý, yapan ustamýn ellerine saðlýk.
Gecede yapýlan konuþmalarýn ana temasý birlik beraberlik üzerineydi, yýllardýr Gazianteplileri bir araya toplamaya çalýþan önder insanlar bunu en sonunda baþardýlar, þu an Gaziantepliler dernek federsyon baþkanýmýzýn bu konudaki çabalarý takdire þayandýr, federasyon baþkan Sayýn Ýnal Aydýnoðlu'nun yaptýðý konuþma herkesi etkiledi, ayný temayý iþleyen Onursal Baþkanýmýz Aydýn Erbay, Nizip'lilerin artýk hasetliði ve dedikoduyu bir kenara býrakarak kenetlendiðini Ýstanbul'da bundan böyle her yerde sesimizin duyurulacaðý ve yerel yönetimlerde söz sahibi olacaðýmýzý vurguladý, hepsine sonsuz teþekkür ederiz.
GECEDE TEK DÝKKATÝ ÇEKEN OLUMSUZLUK SÖZ VERMELERÝNE RAÐMEN GECEYE KATILMAYAN SÝYASÝLERDÝ, kendi yorumumu söylüyorum SÝYASÝLERÝN GECEYE KATILMAMALARI DAHA ÖNCE SÖZ VERÝLEN DERNEK BÝNASI ALIMI, AMA BURADAN HEPSÝNE SÖYLÜYORUM DERNEK BÝNASINI ÜYELER KENDÝ ARALARINDA ALACAKLARDIR BU KONUDA KÝMSEYE YÜK OLMAYACAÐIMIZ, BELKÝ BÝRAZ ZAMAN ALACAK AMA DERNEK BAÞKANIMIZ SAYIN ALÝ AÐIR, ÝNANIYORUM KÝ BUNU DA BAÞARACAKTIR.
Ben resim çekemedim ama yüzlerce resim çekildi yavaþ yavaþ onlarýda burada yayýnlayacaðýz.