![]()
Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan Öðretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen “Öðretmen” konulu Þiir ve Resim Yarýþmasý Ali Alkan Ýlköðretim Okulu’na baþarý getirdi. Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Türkçe Öðretmeni Emine Çelik ve Resim Öðretmeni Ergüven Kýr rehberliðinde yarýþmaya katýlan Okul öðrencisi Naile Nur Bozkurt þiir dalýnda il birincisi olurken, Fatma Nur Zorlu ise resim dalýnda il ikincisi oldu. Bununla birlikte Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar ve Ali Alkan Ýlöðretim Okulu Müdürü Müslüm Yalçýn ile derece sahibi Öðretmen ve Öðrenciler Nizip Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz’i ziyaret etti. Yapýlan ziyaret nedeniyle memnun kalan Kaymakam Karadeniz Ýlçemize Þiir ve Resim dalýnda derece kazandýran Okul Müdürü Müslüm Yalçýn baþta olmak üzere yarýþmada emeði geçen Öðretmen ve Öðrencileri tebrik etti. Daha sonra Resim Öðretmeni Ergüven Kýr ve Türkçe Öðretmeni Emine Çelik ile beraber Ýl birincisi Naile Nur Bozkurt ve Ýl ikincisi Fatma Nur Zorlu adlý Okul Öðrencilerine birer Baþarý Belgesi veren Kaymakam Karadeniz baþarýlarýnýn devamýný diledi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...