Güzel bir çalýþma.inþallah güzel neticeler de elde edilir.baþarýlar diliyorum
Güzel bir çalýþma.inþallah güzel neticeler de elde edilir.baþarýlar diliyorum
http://www.nizip.gov.tr/haberler/148...i-yapildi.html
Bu siteden bende þikayetlerimi dile getirmek istedim ama yazdýklarým gitmiyor bir hata meydana geldi diyor sanýrým bozuk.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ýbrahim bu þahýslar zaten trafik komisyonlarý veya ilçenin komisyonlarýnda var
Sivil toplum örgütleri yok yokkkkkkkkk
Bu komisyon basit iþlere imza atar
Yazýk havuz çok dar olmuþ
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Mehmet ÖZYURT Ticaret Odasý Baþkaný, Mustafa ALTINBAÞ Ticaret Borsasý Baþkaný
sivil toplum kuruluþlarý baþkanlarýdýr
Ýskender KAHRAMAN Ýl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiþtir.
Latif Karadað OSB Üyesi Seçilmiþtir.
Salih UYGUR Nizip Belediye Meclis Üyesi Seçilmiþtir.
Fakat daha geni,þ olmalýydý derseniz haklý olabilirsiniz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
hemen sonuç alýnmasada butür toplantýlarýn sonuçlarý devamlýlýðýyla beraber alýnacaktýr.yani toplantýlar sürdükce sonuç alýnacaktýr bir iki toplantý sonunda býrakýlýrsa sonuçda olmayacaktýr demektir.
www.nizip.gov.tr den artýk çalýþtay hakkýndaki görüþlerinizi belirtebileceksiniz.
sitenin sol tarafýnda bulunun nizip çalýþtayý resmine týklamam ve aþaðýdaki formu doldurmak....
ilerki günlerde kaymakamlýk web sitesi ile daha fazla online iþlemler yapabileceksiniz, baþvurular, durumlar vs...
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Deðerli Çalýþtay üyeleri,
Öncelikle hepinizi özellikle Kaymakamýmýzý kutlarým, genel mutabakatla Nizip sorunlarý çok daha kolay çözülecektir.
Benim Nizip'te en çok rahatsýz olduðum, Nizip-Gaziantep arasýnda çalýþan minibüsler, bunlarýn acilen bir düzene sokulmasý gerekiyor, önerim otogardan hareket etmeleri ve þehir içine asla girmemeleri, her sokaktan Antep antep diye baðýran minibüsler çýkýyor, ayrýca fazla sayýda olan þirketlerin birleþmesi saðlanmalý ve her 15 dakikada bir araç kaldýrýlmalý, eðer bu konuda baþarý saðlanamazsa Ýstanbul belediyesinin yaptýðý gibi bütün minibüsleri halk otobüsü statüsüne sokup, kontrolleri belediye tarfýndan yapýlmalý ve böylece belediyeye de büyük bir katký saðlanmalýdýr. (Eski Gaziantep yolundan çalýþan minibüsler çok düzenli çalýþýyorlar onlardan bir þikayetim yok)
Ýkinci konu ise gýda maddesi satan esnafýn hijyene asla uymamalarý, bu konunun hassasiyetle üstüne gidilmeli, kontroller sýklaþtýrýlarak, hijyen mutlaka saðlanmalýdýr.
Hepinizi kutluyor ve çalýþmalarýnýzda baþarýlar diliyorum
Müslüm AKPEK 0532 228 08 59
Bu mesajý gönderdim inþallah dikkate alýrlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Umarim, Mustafa Bilici Bu Konuyu Okumustur...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
bence birecik barajýndan acil nizipcayýna bir ek sukanalý acýp balýkçýlýk ve barak ovasýný sulu tarýma açmak yerinde olur