Nizip'te doðalgaz kullanýmý neden aðýr ilerliyor? Vakit ayýrýrlarsa nizip.com üyelerinden görüþlerini bekliyorum.
Nizip'te doðalgaz kullanýmý neden aðýr ilerliyor? Vakit ayýrýrlarsa nizip.com üyelerinden görüþlerini bekliyorum.
Doðalgaz bizim ülkemizden çýkmadýðý için dýþarýdan teymin ediyoruz.Bu yüzden fiyatý 5-10 ka daha ý pahalý.Doðalgazýn muslugu biraz açanýn faturasý 300 tl den baþlýyor.Sadece mutfakta kullanýldýgý zaman avantajlý diyorlar ne kadar doðrudur bilmemem ama bizim ülkemizin malý olmadýgý icin kullanmamýz cok zor.Boþverin doðalgazý gelmesede olur![]()
bence doðalgaz olayý iyi bir fýrsat ben ankara da oturuyorum ve doðalgaz kullanýyorum oturupta enine boyuna hesaplansa tüptür þofben kullanýmýdýr falan filan daha hesaplýya geleceði kanýsýndayým lakin ilk takýlým tuzlu oluyor ondan çekiniliyor sanýrsam nizip te.
nizip teki doðal taþýma suyla geliyor..boru hatttý baðlantýsý yok ana þebeke ile..tankerler le depolara gelýyor..ordan evlere pompalanýyor..o yüzden firma da zarar edýyor..![]()
Taþýma suyla deðirmen dönermi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
yöneticilerden konuyu "Doðalgaz Boru Kaynakçýlýðý Kursu" baþlýðý ile birleþtirmelerini rica ediyorum.
Nizipte þu an abonelik çok ucuz, GAZDAÞ sözleþme gereði taþýma dahi olsa Doðalgaz temin etmek zorunda. Zaten firma bu sebeplerden dolayý iþi aðýrdan alýyor.
ben dayiogluna söyledim sayin sakpek...pazartesi gelicek
Konu sakalli0727 tarafýndan (13.12.09 Saat 01:22 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Bence insanlar eski alýþkanlýklarýndan zor vaz geçiyorlar, Nizip'te kömür kullanýmý için yýllar geçmiþti herkes evinde budamadan çýkan dallarý yada çeltik yakarlardý, doðalgaza dönüþ biraz zaman alacak.
Tabiki alýþkanlýklarý býrakmak çok zor , doðal iþini nzip de cazip hale getirilerse niziplilerde tercih etmekde sýkýntý yaþamayacaklardýr.
Daðýtým firmasýnýn öncelikli hedefi kaloriferli apartmanlar. Soba yakan evlerin bulunduðu mahalleler için henüz bir planlama yok.
Ýlk programýn kursiyer baþvurularý 21.12.2009 tarihine kadar alýnacak
Haydi gençler bence kaçýrýlmayacak bir fýrsat.
Dogal gaz boru kaynakcýlýðý kursuna baþvurular için nizip mesleki eðitim merkezine baþvuru yapa bilirsiniz.
Çözüldü. Ýlçenin tamamýna doðalgaz hattý döþendi.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254