müslüm abi bosver üzülme yaa
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Vedatla konuþtum, Edip Akbayramla konuþtuklarýný bana aktardý, bazý yanlýþ anlamalar olmuþ, kendisinin hiçbir þeyden haberi yok yazýlan çizilenlerle ilgili kimse bir þey söylememiþ ayrýca Ýnternet kullanmýyormuþ, ve kendisine ait bir siteside yokmuþ, kendisinin sandýðýmýz siteler hayranlarý tarafýndan açýlmýþ.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
benim dedem kýzýlcakent kökenli, eskiden anlatýrdý.e.akbayramýn dedelerinin kýzýlcakent köyünde zeytinlerinin bulunduðunu ve zeytin toplama zamanlarýnda g.antep ten gelip zeytinlerini toplayýp tekrar ikamet ettikleri g.antep e gittiklerini söylemiþti. kýzýlcakent köyünde akbayram soyadlý herhangi bir aile yaþamamýþtýr.bilgilerinize...
arkadaþlar bende bu þahsýn nizipli olduðunu duydum.ama bizim onu illa nizipli yapmaya çalýþmamýzla nizipli olunmaz.ben beyaz ýn programýna çýkmýþtý orda seyrettim.adam antepliyim diye bahsetti hatta antepteki evlerini tarif etti,iþte þöyle bir bahçesi vardý þöyle bir duvarý vardý vs.tek kelime nizip ten bahsetmedi.yani bu nasýl nizipli anlamakta zorlanýyorum.bence nizipliyim demekten utanmayan kiþileri konuþmak daha doðru.
edip akbayramý sanatcý olarak severim ...fakat nizipli olduðunu hiç duymadým..annesinin evi gaziantepte binevlerdeydi.komsumuzdu.kardeþlerinide tanýrdým ..eþiminde ilk okulda sýnýf arkadaþý,larmýþ.. ama hiç duymadým nizipli oldugunu neyse çaným o sahip çýkmýyorsa ...sen olursan bensiz bende olurum sensiz der bitirirsiniz
ya valla.. bu nizip.com dedektif gibi .iki dakikada sanatcýnýn sinsilesini çýkardýnýz
helal olsun size...saygýlar
Ben bu sanatçýyý nizip belediye sinemasýnda konser verdiginde gitmiþtim orada kendi agzýndan bende nizip kütügüne kayýtlýyým benimde bir nizipli oldugumu biliyormusunuz demiþti o günden beri onu nizipli olarak bilirim.
Edip bey Nizip'lidir, kendisini her ne kadar eleþtirsekte ,Antepliyim derken bir art niyeti olduðunu sanmýyor.
Hemþehrilerim,1980 li yýllarda Ankara!da görevli iken bir konserinde bende görevli idim.Edip Akbayrama Gaziantep-Nizipli olduðumu,o zaman Karkamýþ Nizibe baðlý kasaba idi,söyledim.Çok mutlu oldu,memnun oldu,sýcak kanlý ve samimi bir insan,hemþehrimizdir.Bilmeden,tanýmadan peþin hükümlü olmamalý,kiþilikli bir insandýr.Müslüm Akpek dost,Böyle sanatçýlarýn o kadar seveni hayraný varki cevap vermesi imkansýz,onunla ilgisi olmayan adýný taþýyan siteler bile var.Dogan Esmerayý peþin hükümlü gördüm.Düþüncemiz ne olursa olsun,insanlarý düþündükleri gibi görmeliyiz,öyle kabul etmeliyiz.Hepinize selam sevgiler güzel hemþehrilerim.
[ame="http://www.izlesene.com/video/muzik-edip-akbayram-gittin-gideli/10586"]Edip Akbayram - Gittin Gideli | Ýzlesene.com[/ame]
Edip Akbayram - Gittin Gideli
Özlemiþim Edip Akbayram'ýn þarkýlarýný, büyük zevkle dinledim sabah sabah iyi geldi.
offf ulan offff,hem dinle hem de yaz.
Aðzýna saðlýk be Edip Akbayram.
Senin de emeðine saðlýk Mehmet ,teþekkürler.
Adam gibi adamdýr,helalinde Anteplidir.![]()
Bu güzel insan TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝNE mal olmuþ SANATÇI diye vurguladýðýmýz ( bu ünvaný hak eden ) yegane insanlardan biridir. sahsen ben önce bir TÜRK sonra Gaziantep - Nizip li olarak bu güzel insanla gurur duyuyorum. neden mi ? ne bir gün tv de kötü bir görüntü ne gazetede saçma bir haberini duymadým görmedim. efendiliðinden insana olan sevgisinden hiç ödün vermemiþ. Sanatçý olarak türkülere verdiði doyumsusuz lezzet , dinleyince insaný yürekten etkileyen ses. daha ne olsun ki ? ÖNCE ÝNSAN
Nizip'e ne yapmýþ veya nerede Nizip'le ilgili bir tanýtým yapmýþ merak ediyorum.
Ýyi bir sanatçý takdir ediyorum ama o kadar.