![]()
Geçmiþ yýllarda ilçemiz Hacý Baba Tesislerinde garson olarak geçimini saðlayan Þahin Bayer, Kickboks Dünya Þampiyonluðuna yükseldi. 2001 yýlýnda kickboks þampiyonluðunda Dünya birinciliði, 2003 yýlýnda Avrupa Þampiyonu ve 2005 yýlýnda ise Avrupa üçüncüsü olan Þahin Bayer bugün Nizip�e geldi. Dünya ve Avrupa Þampiyonu Þahin Bayer yaptýðý açýklamada Almanya�da bir Güvenlik Þirketi çalýþtýrdýðýný bunun yaný sýra Almanya Cumhurbaþkaný Horst Köhler ve ünlü futbolcularýn korumalýðýný yaptýðýný söyledi. Geçmiþ günlerin anýsýna memleketine dönerek kendisine büyük destekler veren Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan�ý, annesi Emine Bayer ile birlikte ziyaret etmek amacýyla Nizip Belediyesine geldiðini belirten 37 yaþýndaki Þahin Bayer, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Murat Oðuz tarafýndan karþýlandý. Dünya Þampiyonu Þahin Bayer ve Annesi Emine Bayer�a birer plaket takdim eden Baþkan Yardýmcýsý Oðuz tebrik etti. Bu sayede bana her türlü destek çýkan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan�a teþekkür ediyorum diye konuþan Þahin Bayer, Nizip�i ve sevenlerimi asla unutmayacaðým dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...