nizip te olsaydým kaçýrmazdým![]()
Ailer biraz duyarlý davranýp çocuklarý getirilmese iyi olur.
biraz önce fragmaný izledim güzeldi. izlemek isteyenler bakabilir link den
http://www.gozyasi.com.tr/multimedya....php?video=868
inþ. orada olacam...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
[sýze=4]mutlaka katýlacaðýmm tavsiye ediyorum....[/sýze]
SEVGÝLÝ NÝZÝPLÝLER NÝZÝP ALPEREN OCAKLARI TARAFINDAN DÜZENLENEN GÖZYASI GECELERÝ '' KÖLE '' ADLI GÖSTERÝMÝZE SAYILI SAATLER KALMISTIR .BU GECEDE BÝZLERLE OLMAK ÝSTEYEN DOSTLARIMIZA BÝ DAHA HATIRLATIP DAVETÝMÝZÝ YÝNELEMEK ÝSTÝYORUM ..........nizipalperenocaklari@hotmail.com.......
mechullll
evet az kaldý saatleri sayýyoruz artýk
" eline, diline,beline sahip ol"
Nizipte olsaydim kosa kosa gelirdim, degerli hemserim belediye hoparlorunden anons ettirin katilimi ne kadar yuksek tutarsaniz o kadar sevap kazanirsiniz.Aileniz ile katilimanizi tavsiye ederim, Idda ediyorum herkes goz yaslari icinde kalacak... Iyi seyirler...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Çok merak ettim bu oyunu en kýsa zamanda seyredeceðim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
nizip alperen ocaklarý tarafýndan düzenlenen ve bu aksam gösterime girecek gözyasý geceleri programýnýn ekibi su an nizip e tesrif ettiler. Ocak binamýzda agýrlýyoruz....
Gözyaþý geceleri grubunu nizip e davet edenlere bir kez daha teþekürü borç biliyorum. Izlemeyenlere tavsiye edyorum . Göz yaþý gecleri grubunun baþka bir proðramýný izlemiþtim oda bunnun kadar mükemmel di
Nizip Alperen Ocaklarý tarafýndan tertiplenen ve dün gece saat 18:30’da Nizip Belediyesi Toplantý Salonunda sahneye konulan ve Haþim Akten’in oynadýðý “ Gözyaþý Geceleri “ adlý program izlemeye deðerdi. Programa Alperen Ocaklarý Gaziantep Ýl Baþkaný ÖMER YILDIRIM, Alperen Ocaklarý Ýl Yönetimi ve Teþkilat Üyeleri,BÜYÜK BÝRLÝK PARTÝSÝ MKYK ÜYESÝ FEVZÝ KOÇOÐLU, Büyük Birlik Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Kasým Çiçektaþ,ÝSLAHÝYE ALPEREN OCAKLARI BAÞKANI VE YÖNETÝMÝ, Alperen Ocaklarý Nizip Ýlçe Baþkaný Yunus Seyhan ve Ýlçe Yönetimi, Nizip Devlet Hastanesi Baþhekim Yardýmcýsý Doktor Bekir Paksoy, Nizip Ýlçe Tarým Müdürü Ramazan Biricik ve çok sayýda davetliler katýldý. Misafirlerin yoðun duygular yaþayarak güzel bir gece yaþadýðý gözlerden kaçmazken, gecede Sema Gösterisi ve görsel efektler izleyenleri adeta büyüledi. Nizip Alperen Ocaklarý’nýn düzenlediði “Gözyaþý Geceleri” Ýnsanýn sadece Allah’a köle olarak gerçek özgürlüðe ulaþacaðýný, günümüze yansýyan her türlü düþünce sistemi ve tüm izimlerin bizi özgürleþtirmek adýna köleliðe mahkum ettiðini anlatarak, günümüzün madde dünyasýna apayrý mana kattý. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden “Gözyaþý Geceleri” adlý program geceye katýlan davetliler tarafýndan ayakta alkýþlandý.
mechullll
Resim yokmu???
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Bende oyunun cd sini istiyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE