Ben Mustafa AÇIKSES'in Çocukluk arkadaþýyým ayný mahallede büyüdük ilk ve orta okulu beraber okuduk, ayný zamanda akrabamdýr. Yani çocukluðumuz beraber geçti, Mustafa AÇIKSES ile ilk okuldayken teneffüste okulun bahçesine çýkardýk türkü söylerdi, kardeþi Yýlmaz da vardý onun seside güzeldi. Mustafa AÇIKSES Nizip'te kendini Nizip Ortaokuluna körler derneðinden gelen ama abilerimizin verdiði konserde ve akabinde ama olan ve bir baðlama grubu olan Nuri abi ile tanýttý. Daha sonra Ýstanbul'a kaset ve film için götürdüler. Mustafa AÇIKSES yanýlmýyorsam küçük Emrah, Mahzun KIRMIZIGÜL, küçük Ceylan larýn ayný dönemlerinde tanýnmaya baþladý o zamanlar ben Ýzzet YILDIZHAN diye birini tanýmýyordum. Saydýðým sanatçýlarýn arkalarýnda birileri var eðer Mustafa'nýn arkasýnda da birileri olsaydý bu durumlarda olmazdý. Nizip'in ve Gaziantep'in Mustafa AÇIKSES'in elinden tutacak sponsor olacak hiç mi hali vakti yerinde insaný yok ama malesef böyle insanlar çýkmadý. Son zamanlarda televizyon proðramlarý ile kendini tanýtmaya baþladý, çok güzel sesi var medyatik birçok sanatçýya taþ çýkartacak durumda.
Ýzzet YILDIZHAN da tanýnýnca geldiði yeri unutanlardan heralde insan ayýrýmý yapmak çok ayýp hele birde programýna davet ettiðin misafirin bir kiþiye, bende Ýzzet YILDIZHAN'ý kýnýyorum bir sanatçýya bunu yakýþtýramadým. Mustafa Açýkses'le hala görüþüyorum. Nizip'li ve Gaziantep'liler bir gün bir eðlence yapacaksanýz ve yapanlar varsa yakýnýnýzda baþka sanatçýlara dünyanýn parasýný vereceðinize hemþerinizi davet edin. Muvaffak olmasý dileðiyle annesinin, babasýnýn ellerinden öpüyor, kendisine ve ailesine selamlarýmý sunuyorum.