![]()
Türkiye’de en çok okul öncesi eðitimde yaptýðý proje çalýþmalarý ve kitap okuma projeleriyle büyük bir baþarý saðlayan Þanlýurfa’nýn Birecik ilçesinde kýsa bir süre içinde gerek ilçede gerekse köylerde %100’e varan okul öncesi okullaþmayý saðlayan, Okullara binlerce kitap daðýtarak 7’den 70’þe herkese kitap okumayý sevdiren Birecik Ýlçe Kaymakamý Ozan Balcý, Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu’ndaki okul öncesi sýnýflarý ziyaret etti. Kaymakam Ozan Balcý, Okul öncesi çalýþmalarý yerinde inceleyerek, deðerlendirme yaptý. Yapýlan çalýþmalarýn sevindirici olduðunu kaydeden Birecik Ýlçe Kaymakamý Ozan Balcý, eðitime her zaman tam destek verdiklerini söyleyerek, her zaman her yerde eðitim adýna yapýlan hizmetleri destekliyor ve güzel çalýþma yapan arkadaþlarýmýzý takdir ediyoruz diye konuþtu. Öte yandan Ýstanbul’da yaþayan Kültür ve Turizm Bakanlýðý’nýn Kokartlý Ýtalyanca dilinde Ülkesel Profesyonel Turist Rehberi olan Nurhayat Diþlioðlu ve arkadaþlarýnýn Ana Sýnýf Öðrencilerine gönderdiði hediyeleri daðýtan Kaymakam Balcý, Okul öncesi eðitime önem veren ve çocuklara hediye gönderen Nurhayat Diþlioðlu’na teþekkür etti. Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu’ndaki Ana Sýnýf Öðrencilerin hepsine Mont, Ayakkabý, Çorap ve Yelek göndererek örnek bir davranýþta bulunan ve Ýstanbul’da yaþayan Turist Rehberi Nurhayat Diþlioðlu’na köy sakinleri de ayrý ayrý teþekkür etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...