Bende Mahmuta gýcýðým gelmedi balcan buluþmasýna.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hakan bu bazý dönemlerde olabiliyor, ben herkese þunu söylemek istiyorum birbirinize tahammül edin, her gördüðünüz kiþiye dini nasihatlar vermekten kaçýnýn, dini bilgilerinizle ön plana çýkmayýn, sosyal ve siyasi bilgilerinizle öne çýkýn, nizip.com'un dini yada siyasi bir görüþü olamaz.
muslum abi aci rahat birakta birazda baskasini dinleyek karisma bize allaasen...
Tamam bilik sen nizip.com uzerinden reklam yapmin aklimizdan bile gecirmik....
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Sakallý ve Ramazan kardeþimin düþünce ve yazýlarýnýn altýna imzamý atýyorum
Aslýnda bu toplantýlarýn amacý bu
Bu defada Ýstanbulda konuþmaya çalýþtýk yine olmadý ciddi konular konuþulmadýgý gibi malesef Nizipte toplantýya katýlmadý bunlar çok üzücü
Ayrýca peygaberimiz bu konuda þöyle buyurmuþ;
Biriyle Dostluk yapacagýnýz zaman tüm kapýlarý açmayýn bir kapalý kapý kalsýn(yani her türlü sýrrýnýzý vermeyin)
Biriylede Düþmanlýk yaþarsanýz tüm kapýlarý kapatmayýn bir açýk kapý býrakýn olaki ilerde çok güzel dost olursunuz.
Bu hadisten yola çýkarak kendimize yön vermek lazým
ÇÝRKÝNDE BÝLE BÝR GÜZELLÝK VARDIR.
Ramazan kardeþim dogru söylüyor bir birimizi itiyorduk muhabbetimiz zayýftý bir birimizi yakinen tanýyýnca daha dogrusu bir birimizin hatalý kusurlu Eksi olan tarafýný degilde güzel taraflarýný görünce saglam dostluklar oluþtu inanýn Ramazan kardeþimin ÝSTANBULDA yoklugu bana Ýstabulkadar büyük geldi.
Bence bu konuya agýrlýk verip Allahýn izni ile birbirimizin eksilerini artý yaparak
mümemel dostluklar oluþturup Nizip comuda daha mükemmel hale getirelim
Özellikle sitemizin daimi ve dostlarý lütfen her gün her konuda yazýþalým iþim var sýkýntým çok bahanelewrini bitirelim
Ayrýca küsme ve kýrgýnlýklara bir son verelim ha o konu hoþumuza gitmesse diger konuya yönelelim
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Yav Mahmut kardeþim sevilmezmi
A.S. agey dilimin ucundasin ama cikaramim bi turluozel mesat at topragim lutfen
![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Tabiki yazman yada yazmaman için demedim.
Ben az mesaj yazýyorum diye dedim.
Editörler kýsmýna ve denetim olan bölümlere ben özellikle mesaj yazmýyorum, özellikle Davut hocam beni affetsin, bazen yazdýðým mesaj 3 gün sonra onaylanýyor ama denetimsiz yazabilen üyeler bu arada 4-5 mesaj yazmýþ oluyor
Bu yazýn için dedim.
Osman Demir Istanbul
Konunun ciddiyetle ele alýnmasý ve bana; 'site de görev verilmesini' talep ediyorum....
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
mesela yeni cikan makalaler oldugunda , arkadaslarina özel mesaj yazip yorum yazmalarini rica edebilirsin kardes...bende bundan böyle öyle yapacagim...
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Sevgili mahmut neredesin sitede öksüz gibi kaldýk üzüntüden müslüm amminin kalan saçlarýda döküldü
Ramazan tarhan aglýyyyyyyy artýk bana bahtsýz bedevi yapmayacakmý diyyyyyyy
Toplantýlarda senin yerin boþaldý yemeklerin sogudu
Nerdesin kardeþim
Telefona çevap yok iþ yerinde kimse bilmiyyyyy
Ya izindesin
Yada Haftalýk ev temizliginde
Selamlar
Gerçekten nerde bu mahmut.
Sitenin iyice tadi tuzu kacmis bence. Kimsenin yazma hevesi kalmamis gibi geldi bana!
Yapmis oldugunuz 5237 sayili TCK 125-131, CMUK 344/5 ve TCK 525 geregi manevi tazminat talebiyle, tazyike yasal hakkim mahfuzdur.
bence MENES ABI nayk terliklerini giymis geziyordur![]()
artik bende bir anneyim:)