![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi tarafýndan “Güzellik ve Saç Bakým Kursu” planlanýyor. Bu konuda bir açýklama yapan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, özellikle genç kýzlarýmýzýn büyük ilgi duyduðu güzellik ve saç bakýmý konusunda eðitim vermek amacýyla Halk Eðitim Merkezi bünyesinde yeni eðitim ve öðretim yýlý itibariyle “Güzellik ve Saç Bakým Kursu” açtýklarýný söyledi. Bunun yaný sýra kurs çerçevesinde uygun fiyatlarla Nizip Halkýna saç kesimi, fön, manikür ve pedikür gibi alanlarda en iyi þekilde hizmet verebilmek için iyi bir eðitimin þart olduðunu vurgulayan Suna Sertpolat, ayrýca Ýlçemizde ihtiyaç duyulan Yönetici Sekreterliði alanýnda da kurs açmayý planladýklarýný belirtti. Bu kursa baþvuruda bulunmak isteyenlerin kursiyer baþvuru formu, kimlik fotokopisi, ve öðrenim durum belgesi ile gelmeleri gerektiðini ifade eden Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, geniþ bilgi için genç kýzlarýmýzý Nizip Halk Eðitim Merkezine bekliyoruz diye konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...