Konu Müslüm ammi sayesinde nerelere gittiCuma akþamý toplnalým arkadaþlar.
Konu Müslüm ammi sayesinde nerelere gittiCuma akþamý toplnalým arkadaþlar.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Mahmut gel biz bunlara baskýn yapak.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
6 kasým hoþ bir gün anlamlý bir buluþma olur.. Geliriz inþallah...
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
Amman arayý açma hemen ulaþ.
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (04.11.09 Saat 13:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
alakuþ'u bilmem ama bence coþkun gelmez...o anca yazar![]()
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ramazan abi eyi bir daþ loðarmýþsýn ha.
Yemekten sonra hýzýmýzý alamayýp sonra birbirimizi yimiyek diye gelmim. Meramýmý bilin yani.
Konu coskun tarafýndan (04.11.09 Saat 14:15 ) deðiþtirilmiþtir.
bütün kýzlar mý toplanacak iyi o zaman ben geliyimehuheheu
Hani derler ya üþenme sözlüðe bak diye. Ben de ilk defa duyduðum harfene kelimesine TDK'dan baktým:
harfana:
Arkadaþlarýn aralarýnda para toplayarak yaptýklarý eðlence. [ Derleme Sözlüðü c: 7 ]
Yavuz *Þavþat -Artvin
herfene:
Arkadaþlarýn aralarýnda para toplayarak yaptýklarý eðlence. ( Derleme Sözlüðü c: 7 )
*Saimbeyli -Adana
herfene:
Arkadaþlarýn aralarýnda para toplayarak yaptýklarý eðlence. [ Derleme Sözlüðü c: 7 ]
*Saimbeyli -Adana
harfana:
Arkadaþlarýn aralarýnda para toplayarak yaptýklarý eðlence. ( Derleme Sözlüðü c: 7 )
Yavuz *Þavþat -Artvin
herfene
1. Ortaklaþa getirilen malzeme ile yapýlan yemek ve eðlence. [ Derleme Sözlüðü c: 7 ]
Yassýören *Senirkent, *Uluborlu -Isparta
-Gümüþhane
-Kars
-Erzurum
-Erzincan
*Aðýn, *Keban -Elâzýð
Tutmaç -Sivas
*Pýnarbaþý -Kayseri
herfene:
2. [->harfana] [ Derleme Sözlüðü c: 7 ]
herfene:
Herkesin getirdikleri yiyecekleri birleþtirerek birlikte yemek (Erzincan Merkez) [ Erzincan ve Yöresi ]
Erzincan ve yöresi
herfene:
Kolektif yemekli toplantý [ Erzurum Aðzý ]
Erzurum
herfene:
Herkesin kendisine düþen yemek vb. hazýrlayarak getirdiði müþterek yenilen yemek; genel olarak havalarýn güzel gittiði mevsimlerde damlarda 'baca' veya kýrlarda; kötü havalarda ise evlerde düzenlenir [ Erzurum ]
Erzurum
hörfene:
Ortaklaþa toplanýlan para ya da getirilen yemekle yapýlan toplantý: Hörfeneli bir gazoz içelim mi ? [ Derleme Sözlüðü c: 7 ]
*Antakya ve köyleri -Hatay
Mehmet'e teþekkür ederim. Alaman usülü deyimini hiç sevmezdim. Bu daha kullanýþlý.![]()
Konu Subutay tarafýndan (04.11.09 Saat 16:31 ) deðiþtirilmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
Hahahahahahahahahahahaaaaaaaaa hahoooooooooo öldüm gülmekten Alþþah hayrýný veere müslüm emmi senin yaaa..Gecenin bi yarýsý krize girdim valla...Millet espiri makinasý olmuþ yaa üüfff valla karným agrýdý yaa...
Neyse konuya dönelim Memet kardeþ bu fikir nerden aklýna geldiyse iyi olmuþ valla,þu Ýstanbullularý kýskanmaya baþlamýþtým haniÝyi ettin yaw.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Þimdi ben nizipte kim varsa
o gün baþ saðlýðýna göndereceðim.
Hangi taziye evi olduðunuda söyleyin.
![]()
![]()
![]()
Osman Demir Istanbul