ODTÜ deyim...makine de son sýnýfta...yeni gelen arkadaþlar falan olabilir...bi sýkýntý olursa elimden gelen biþe olursa yardýmcý olmaya çalýþrým....
ODTÜ deyim...makine de son sýnýfta...yeni gelen arkadaþlar falan olabilir...bi sýkýntý olursa elimden gelen biþe olursa yardýmcý olmaya çalýþrým....
Biz de bir zamanlar üniversitede okumuþtuk, sað sol çatýþmalarý yüzünden eðitim falan almýyorduk, her gün ya taranýyorduk yada bombalanýyorduk gün geçmiyor bir arkadaþýmýzýn yada hocamýzýn ölüm haberini alýyorduk, çok kötü günlerdi, þimdiki öðrenciler çok þanslý, okullarýnýzn kýymetini bilin, bir an önce okullarý bitirip, vatana faydalý insanlar olun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bende Sakarya Bilgisayar Sistemleri Öðretmenliði 3. sýnýftayým yardýmým olursa sevinirim yusufziyakaya@hotmail.com adresinden eriþebilirsiniz
selam arkadaþlar ben de ýðdýr üniversitesi muhasebe mezunuyum ailecek ýðdýrda oturuyoruz bu tarafta okuyan arkadaþ varsa yardýmcý olabilirim
merhabalar bende ýsparta süleyman demirel üniv. týbbi dok.ve sekreterlik okuyorum ama benim ki uzaktan egitim nizipte internet ortamýnda derslere giriyorum
slm arkadaslar ben halýl balcý kocaelý üniversýtese býlgisayar mühendýslýgýnde okuyorum.... turkýyenýn sanayý baskentý bu kente ozellýkle muhendýs olmak isteyen arkadaslarý beklýyorum.... bir nizipli olarak elimden gelen yardýmý yapacaðýmdan hýc supelerý olmasýn
slm ben mersin üniversitesinde okuyorum mersine gelen arkadaþlara yardýmcý olurum......
Ktü bilgisayar mühendisliði.
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
Hangi üniversiteyi kazandýnýz, tanýþýn
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Arkadaslar benim yigenim dicle universitesi matematik bolumunu kazandi nizipli olupta orada okuyan arkadaslarimiz var mi?
kAlp dEdiqin Atiyor zAtEn mArifEt riTmi dEqistirEbilEndE