![]()
Nizip Ülkü Ocaklarý Ýlçe Temsilciliði Cumhuriyetimizin 86. yýl dönümü münasebetiyle bir konferans düzenledi. Dün akþam saat 20:00’de Belediye Nikah ve Düðün Salonunda yapýlan geceye konuþmacý olarak Gaziantep Üniversitesi Yardýmcý Doçent Yunus Emre Tansü katýlýrken, Gaziantep Ülkü Ocaklarý Baþkaný Fikret Alýncak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Yýlmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Þehitkamil ve Þahinbey Ýlçe Baþkanlarý ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayýda davetliler katýldý. Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn ardýndan açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Ülkü Ocaklarý Ýlçe Temsilcisi Mehmet Ulukuþ, teþkilat olarak böyle bir etkinlikte bizleri yalnýz býrakmadýðýnýz için teþekkür ediyorum dedi. Ülkücü Gençliðin her zaman ve her yerde Türk Milletine hizmet noktasýnda bütün varlýðýný ve zamanýný vereceðini belirten Mehmet Ulukuþ, çocuklarýmýza ve gençlerimize Ýslam ahlaký ve milli tarih þuurunu öðreterek Cumhuriyet’in kuruluþ ilkelerine baðlý yetiþtirmek olduðunu kaydetti. Daha sonra Gaziantep Ülkü Ocaklarý Baþkaný Fikret Alýncak tarafýndan yapýlan konuþmanýn ardýndan þiir dinletisi sunuldu. Program Gaziantep Üniversitesi Yardýmcý Doçent Yunus Emre Tansü’nün konuþmalarý ile devam ederken gece slayt gösterimi ile sona erdi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...