Nizip Özel Kýzýlaslan Týp Merkezi ve Gaziantep Kýzýlay Kan Merkezi’nin ortak düzenlediði kan baðýþý kampanyasýna Nizip Radyo Televizyon Kurumu tarafýndan tam destek verildi. Ýlçemize bir Kan Bankasý yaptýrýlmasý amacýyla düzenlenen Kan Baðýþý Kampanyasý nedeniyle Nizip Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan, Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, Ana Haber Bülteni Spikeri Mahir Teldüzen, NRT Kameramanlarýndan Abekir Turan, Anadolu Ajansý Nizip Temsilcisi Selim Bacaksýz ve diðer NRT personelleri baðýþa destek oldu. Bu konuda bir açýklama yapan Nizip Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan, Nizip Özel Kýzýlaslan Týp Merkezi ve Gaziantep Kýzýlay Kan Merkezi’nin ortak düzenlediði kan baðýþý kampanyasýna tam destek verdiklerini söyleyerek Kampanyayý düzenleyen Kurumlara teþekkür etti. Halkýmýzýn Sað duyulu davranarak kan verdiklerini belirten Osman Alpaslan, özellikle ilçemize yapýlmasý kurulmasý planlanan Kan Bankasýnýn oluþumu için Nizip Radyo Televizyon Kurumu olarak elimizden gelen tüm çabayý sarf edeceðiz diye konuþtu. Öte yandan Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy ise her vatandaþýn hassas ve bilinçli olmasý gerektiðinin altýný çizerek, kan vermenin sýhhi olarak yararlý bir hadise olduðuna dikkat çekti. Ýliksoy, bu durumun ayný zamanda bir insanlýk hadisesi olduðunu ifade ederek acil bir durum esnasýnda kan aramanýn çok acý bir durum olduðunu dile getirdi. Ana Haber Bülteni Spikeri Mahir Teldüzen ise, saðlýklý olan herkesin kan vermesi gerektiðine inanýyorum dedi. Yardýmlaþmanýn esas alýndýðý bu tür etkinlikleri düzenleyenlere her zaman destek verilmesi gerektiðini söyleyen Mahir Teldüzen, onun için herkes elini vicdanýna koysun ve yeniden düþünsün. Bu gün duyarsýz kaldýðýmýz kan vermeye, yarýn bizler de muhtaç olabiliriz” diye konuþtu.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...