Geçmiþ olsun. Hala geeseeli misiniz?
Geçmiþ olsun. Hala geeseeli misiniz?
bireysel emekli, sadece üye...
Tebrik EderiM fenerlileri,
biz galatasarayýmýzý baþarýsý icin Degil Tabutumuzu Saracak Sarý Kýrmýzý Bayrak icin Sevdik.
Fatih Yetermi Bu Sözümüz![]()
ziya maçtan sonra ayný kahvede maç izlediðimiz bir çok kiþi çýkarýp cincon formasýný
atýp üzerine bastýlar bu belli ediyor![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Asiller önde gider.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Gaziantep maçýna bu kadar ilgi göstermezsiniz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
iyi oynayan, oyunculardan becerisini iyi kullanan kazandý. hakem oyunu çok tahrik etti. yinede FB kutluyorum.
SIKINTI YARATMA...!
Aslan terbiyecileri için yine normal bir geceydi. Büyütülecek bir þey yok![]()
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
De gidin soygalar.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
bu ne ya fenerden cektiðimiz, sevdanýz bir baþka bahara kaldý yine
![]()
Daum: Arda Fener'de kulübede oturur
Baþkan Aziz Yýldýrým'ýn 15 milyon euro teklif ettiði söylenince de Alman hoca, 'Ben kötü demiyorum. Geleceði olan bir futbolcu ama ben hemen sýrtýna formayý verip, ilk 11'de oynatmam' cevabýný verdi
Maçtan iki gün önce. F.Bahçeli yöneticiler, Daum ile sohbet ediyor. Daha doðrusu herkesin aklýnda Galatasaray maçý var. Alman hoca kendinden emin þekilde 'Rahat olun' diyerek baþladýðý sözlerine þöyle devam ediyor:
'G.Saray'da tehlikeli oyuncu bir tek Keita var. Onu da çok büyük maçlara alýþýk, tecrübeli Roberto Carlos ile durduracaðým...'
O anda herkesin aklýna aðýz birliði etmiþcesine Arda geliyor.
Ya Arda diyorlar?
Alman hoca duruþunu bozmadan sakin sakin anlatýyor:
'Arda çok genç. Bu baskýyý kaldýramaz...'
Herkes þaþýrýyor...
'Yapma hoca! Çok yetenekli. Baþkanýmýz bonservis bedeli için G.Saray Baþkaný'na 15 milyon euro teklif etti. Pazarlýk edilse belki daha da fazla verebilirdi. Geleceði olan bir futbolcu' diyorlar.
Daum sözün bittiði yerde þu cevabý veriyor:
'Arda için kötü futbolcu demiyorum ki. Genç, yetenekli. Geleceði olan bir futbolcu. Ama ben üzerindeki baskýdan bahsediyorum. Bu yaþta böyle futbolcular bu kadar büyük yükü kaldýramaz. Fenerbahçe'ye alýnýrsa sevinirim. Asla hayýr demem. Ama F.Bahçe'ye geldi diye de hemen sýrtýna formayý vermem. Ýlk 11'de oynatmam. Uzun süre, kulübede benim yanýmda oturur...'
Herkesin þaþkýnlýðý biraz daha artýyor.
Ve Daum o sohbette Kazým'ý santrfor oynatacaðýný söyleyerek þaþkýnlýðýn dozunu bir kat daha artýrýyor.
Öyle ya, Güiza ve Semih gibi iki golcün varken, Kazým nereden çýktý!
'Fizik gücü ve çabukluðu ile Servet'i daðýtýr. G.Saray defansýnýn dengelerini bozar...'
Daum iki gün Kazým'a Servetli, Gökhanlý Galatasaray defansýnýn oynadýðý maçlarý izlettirerek neler yapmasýný anlatýyor.
Ve maçtan sonra Kazým'ýn santrforda baþarýlý olduðunu görenlerin aklýna hemen Aurelio'nun Trabzon'dan sað açýk gelip, Daum tarafýndan ön libero oynatýlýþý geliyor.
'Acaba Kazým bundan sonra santrfor mu oynayacak?'
(Akþam)
bireysel emekli, sadece üye...