Bir konu daha açmak istiyorum.Ben iyi ki orda yaþamýyorum.Yani o kadar anlatacak þeyler var ki.Bir tanesi de Hastane.Bu hastane neden var orda hastalara bakmak için.Ben kimi duysam Antep'e gidiyorlar.Ayaklarýnýn dibinde hastane varken.Bakýn bunlar kulak arkasý edilecek sözler deðil.Lütfen bunlarý duyurun ve kendilerine çeki düzen versinler.Kardeþim bileðini kesmiþ Nizip'te biz bir þey yapamayýz hadi gecenin bir vakti Antep'e.(yapacaklarý da üç dikiþ)Madem sevk ediyosun ambulans ver.Nasýl gidecek antepe o saatte arabasý olmayan.Yigenim merdivenden düþmüþ,antebe,babam mide bulantýsý geçiriyor antebe,aradan 1 ay sonra babam yine hastaneye kaldýrýlýr ben baþýnda deðildim kardeþimin anlatmasý babam nefes darlýðý çekiyor adama serum veriyorlar 6 saat orda bekletiyorlar ve uzman doktor yokmuþ o gece,hepsi stajer.onlarda bir þey anlamayýnca antep'e gönderiyorlar.Ve babam solunum yetmezliðinden vefat ediyor.Antepteki doktorlar zamanýnda müdahale edilseydi yaþardý demiþler.Makinalarý,cihazlarý yok mu?Yada bir þey bilmiyorlar.Ben saðlýk bakanlýðýnada mail attým inþallah ilgilenirler.Bu saðlýk ya bir þeye benzemez ve ayrýca antepteki doktorlar nizip hastanesinin elinden býktýk her hastayý buraya gönderiyorlar demiþler.Arayýn sorun soruþturun Tek þikayet eden biz deðiliz 2 hafta önce ordaydým insanlar neler anlatýyorlar yazýk ya bu kadarda olmaz.