Gaziantep'te bir ,
Halkým cinnet geçirmeye devam ediyor, AKP hükümeti çuvallamýþtýr, her konuda olduðu gibi ekenomik ve sosyal alanda ada iflas etmiþtir, acilen erken seçim lazým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ammi sinek benim masaya konuyor bundada akp hükümetimi suçlu bak þu hükümetin yaptýgýna.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Hükümet sorumlu deðilmi bütün bunlardan, hayat standartlarýný yükseltmek hükümetin iþi, halký can çekiþen, bir devlet devlet deðildir.
en fazla intihar yasanilan yerler ve cinnet getiren toplumlar iskandinav ve avrupadir.herhalde ekonomileri bunlarin bizkinden kötü .bunda nasilda akpyi sorumlu tutuyorsun anlamadim abii gercekten .hürriyet gazetesini dogan medyayi cok takip etme.beynini yikiyorlar.ölen bayanada ALLAHTAN Rahmet dilerim.kocasida belki pisman olmustur geri ama.ARTIK olan olmustur son pismanlik fayda vermiyor.öfkemizi kontrol altinda tutmamiz lazim
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
O intihar edenler **********dan intihar ediyor, oralarda ********** serbest bunlarý sen benden iyi biliyorsun.
Mahmut sana bir sene balcan kebabý benden, Türkiyenin nersinde olursan ol sana adresine göndereceðim yeterki AKP ye oy verme.
biri depresiyona girse hukumettemi suc ya eski hukumetleride biraz suclayin yazik butun yuku bu hukumete atmak böyük haksizlik
maasim az cocugumu öldurim böyleleri kafayi yemis beyler allah akil eksikligini vermesin.