Þiiiiiiiiiiiiiiiiþt leyyyyn Metal elementi...! Bu aralar sana uçmuyorum,baþýn göðe deðecek gibi olmuþ....
Þimdi sana bi uçarým...! Bi uçarýýýým....!
Þiiiiiiiiiiiiiiiiþt leyyyyn Metal elementi...! Bu aralar sana uçmuyorum,baþýn göðe deðecek gibi olmuþ....
Þimdi sana bi uçarým...! Bi uçarýýýým....!
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Pardon baþ dekan senin gibi bir dekanýmýz olduðunu unutmuþuz, ee napalým iþte okullarda dekanlarý pek takmýyorlar ama rektör olsaydýn o zaman farklý olurdu :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
SEVGÝLÝ ADMÝN BU DÜNYANIN EN SEVÝMLÝ EN TATLÝ HAYLAZI METAL VARYA, BU KARDEÞÝMÝZÝN AÐZINA BÝR PARMAK BAL ÇALDIK SENÝ EVLENDÝRELÝM DÝYE
MALUM DELÝYE BÝR KAÞIK BAL TATTIRMIÞLAR ÇARÞIDA KATRAN BIRAKMAMIÞ tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG]
seVGÝLÝ METAL KARDEÞÝM ,SEMAY KARDEÞÝM KILIBIK ADAM HANIMININ ÝSTEKLERÝNE ÝHTÝYAÇLARINA BOYUN BÜKEN FAZILASIZ ÝTAAT EDENDÝR
BÝZ DEMOKRATÝK HAKLARIYLA ÝSLAMÝ ÖLÇÜLERE UYMAYA ÇALIÞIYORUZ.SÝZÝDE GÖRECEK YORUM SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Yav fatih abi pes doðrusu. Ben artýk dayanamýyorum ve Bu þiiri yayýnlýyorum. Artýk gerçeklerle yüzleþme sýrasýdýr. Buyrun er meydanýna. YENÝ KONU AÇIYORUM ABÝ.
"ÜYELERÝMÝZDEN .............................'ÝN ÞÝÝRÝDÝR"
Olm metal neler yazmýþlar len ...
Takdir belgesini rüyanda görsen alamazdýn ama ...
Bak huseyfe sana bir güzellik yapmýþ....
Vermiþ ...
Sana
Takdir Belgesi
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
ALLAHIN MARAÞLISI BENÝM ORTA VE LÝSE OKUL HAYATIMDA 4 TAKDÝR VE 3 TEÞEKKÜR BELGEM VAR
Ya Olduðun Gibi Görün...
alýntý:
"quote" metal demiþki:
ALLAHIN MARAÞLISI BENÝM ORTA VE LÝSE OKUL HAYATIMDA 4 TAKDÝR VE 3 TEÞEKKÜR BELGEM VAR
Haa haa ho ho ho güldürdün beni...
Olm sen lisede hiç belge alamadýn ki ...
Soralým mý tapýþçýya ...
Keskin e Adoseheee ...
Almadýn olm..
deþifre ettirme kendini...
Þu Erareng abime hastayým valla.... Ya abicim sende olmasan bu metal elementi,kendini ALBERT EÝNSTEÝN zanneder...)
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
alýntý:
"quote" Huzeyfe demiþki:
Þu Erareng abime hastayým valla.... Ya abicim sende olmasan bu metal elementi,kendini ALBERT EÝNSTEÝN zanneder...)
Huzeyfe o dediðin adama az matematik dersi vermedim...
erareng'ede az kopya çekme dersi vermedim, sýnýfý sayemde geçti desem yeridir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
alýntý:
"quote" metal demiþki:
alýntý:
"quote" Huzeyfe demiþki:
Huzeyfe o dediðin adama az matematik dersi vermedim...
erareng'ede az kopya çekme dersi vermedim, sýnýfý sayemde geçti desem yeridir.
olm ...
Bir kere EML de bizim üstümüze kopya çeken çýkmamýþtýr daha da çýkmaz....
KESKÝN SATILMIÞ BEN ADOSEH bu ekibe ilave olarak sen ve birde Rahmetli Bilal Vardý...
Özellikle bizim sýnýf felaketti yaww...
Bu metal kopya çekerdi hep yakayý eleverir sonra gider hocanýn elinden biz alýrdýk hem metali hem kopyalarý...
YAVRUM CANIM METALÝM YEDÝ DÜVELE REZÝL OLDUIN RABÝM SENÝ BAÐIÞLAYIP ÝSLAH ETSÝN NÝYEMÝ;
Bu metal kopya çekerdi hep yakayý eleverir sonra gider hocanýn elinden biz alýrdýk hem metali hem kopyalarý...
YIKIL GÖZÜM GÖRMESÝN SENÝ,BÝRDE KALKMIÞ ONA BUNA KILIBIK DÝYOR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
metal bence sen üyeliðini iptal et baþka bir isimle gir ve kimseye metal olduðunu söyleme)
Hatta Metal'e yakýn bir isim bile olmasýn,hele M ile baþlayan hiç olmasýn.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Tamam siz bilirsiniz, ama sonra çok arasýnýz beni,
mýrra bile içirseniz yazmam
Ya Olduðun Gibi Görün...
Hemen kýzma,gayemiz Huzeyfe'nin azcýk gönlünü hoþ etmekti.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com