Bu kýsa filmdeki hikayenin deðiþik bir þeklini nizip.com da okumuþtum ama bakýn sizde canlýsýný seyredin.
http://www.mailce.com/onlar-bizim-de...ml/#more-49998
Bu kýsa filmdeki hikayenin deðiþik bir þeklini nizip.com da okumuþtum ama bakýn sizde canlýsýný seyredin.
http://www.mailce.com/onlar-bizim-de...ml/#more-49998
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
degil 21 defa defalarcada ayný nazik kelimeyle söylerim..
Büyüklere hürmet ve saygý küçüklere, düþkünlere þefkat ve merhamet, özellikle aile arasýndaki fertlere iyi muamele etmek Ýslam'ýn esaslarýndandýr. ana babaya saygýsýzlýk bir tarafa "öf" demeyi dahi yasaklamýþtýr. Baþkasýna merhamet etmeyene merhamet olunmaz.
Bir genç, yaþýndan dolayý, bir ihtiyara hürmet ederse, Cenab-I Hak da, ihtiyarlýðýnda ona hürmet edecek kimseler nasip eder”rabbim bu nasip kullarýndan bizleride arasýna almayý nasip eylesin,ecmain..
Çok güzel...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
anne baba olamak kolay deðil.............. büyüðünce öðreniyor insan
Anam babam sað olsaydý da bin kere bu ne diye sorsalardý.
her þeyin elindeyken kýymetini bilmek gerkiyormuþ. ne kadar olsa bizler her þeyin kýymetini kaybedince anlýyoruz sadece anne baba için deðil okul kýymetini okul bitince ....
Sizlere tavsiyem, en yakýnýnýzdaki kimsesizler ve yaþlýlar evini en azýndan bir kere ziyaret edin.
Teþekkürler,ammi ah eski ev odalarý hele hele kýþý potakal ve mandalinler soyulup,bastýk ,sucuk,muska,kavurga,mýsýr patlatýlýr kuru nar,incir,armut,ceviz neler neler sofralara serilir bir büyügümüz veya komþumuzun evinede hikayeler anlatýlýr haytýmýza yön verecek istikamet tayin edecek köþe taþý ahlaki sohbetler yapýlýr hele hele bilmeceler sorulup cevaplarýnýn arandýgý bulunana kadar heyacanlarýn yaþandýgý o evler o yaþlý amcalar yokmu o güzellikleri þimdi çok arýyorum.Selamar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM