Ýstanbuldaki asker konvoylarý, bir çok can aldý, gençlerin taþkýnlýklarý ve alkol, her asker konvoyunda kavgalara neden oluyor ama bir türlü durdurulamýyor, Nizip'te böyle asker konvoylarý yapýlýyormu hala.
Ýstanbuldaki asker konvoylarý, bir çok can aldý, gençlerin taþkýnlýklarý ve alkol, her asker konvoyunda kavgalara neden oluyor ama bir türlü durdurulamýyor, Nizip'te böyle asker konvoylarý yapýlýyormu hala.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Fatih hayýrlýsýyla git gel bakalým.Þimdiden hayýrlý teskereler.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bizde nasýl bilmiyorum ama bilumum ne kadar silah varsa havaya ateþ ediyorlar.. Haa varsa RPG-7 Roketatar ondan da atabilir siniz..(Maalesef söylediðim þaka deðil...
)
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
aa fatih sen askeremi gidiceksin..iyi hadi bakalim güle güle git simdiden hayrli teskerelr insallah cabucak biter...
Aslýnda birkaç yýl önce gitmemiz gerekirdi ama ertelemek de bir yere kadar. Bizimkiler git gel de seni everelim dediler. Yapacak birþey yok. Teþekkür ederim...
Ben sana demedimmiydi.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM