![]()
Nizip Belediyesi tarafýndan çeþitli bölgelerde baþlatýlan Taziye Evleri çalýþmalarý büyük bir hýzla devam ediyor. Yeþil Evler Mahallesinde yapýmý devam etmekte olan 20 nolu ve Belkýs Mahallesinde iç donanýmý devam eden 21 Nolu Taziye Evlerini gezerek bir takým incelemelerde bulunan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, yapýlan çalýþmalar hakkýnda bilgi aldý. Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað ile birlikte çalýþmalarý inceleyen Baþkan Akdoðan yapmýþ olduðu açýklamada; biz 6 Taziye Evi için yola çýktýk ancak þuan 20 Taziye Evi hizmet veriyor, 2 Taziye Evinin ise yapým çalýþmalarýna devam ediliyor dedi. Her þeyin en güzeline layýk olan Nizipliler için ne gerekiyorsa yapýlacaktýr diye konuþan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, gerek Yeþil Evler Mahallesinde, gerek Belkýs Mahallesinde yapýmý devam eden Taziye Evlerinin en kýsa zamanda tamamlanarak hizmete sunulacaðýný ifade etti. Daha sonra Yeþil Evler Mahallesinde ikamet eden bir ailenin evine konuk olan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, yapýlan hizmetler konusunda fikir alýþveriþinde bulundu. Burada bir açýklama yapan Baþkan Akdoðan, son günlerde bazý dedikodular duyduðunu söyledi. Bazý Mahallelerde beklenenin altýnda oy oranýný alýnmasý dolayýsýyla o mahalleye bizim hiçbir hizmet yapmayacaðýmýz þeklinde söylentiler duyduðunu ifade eden Baþkan Akdoðan, ben bu tür dedikodulara aldýrýþ etmem, benim yanýmda oy verende bir oy vermeyende bir dedi. Ben bize oy vermeyenlere de teþekkür ediyorum diyen Baþkan Akdoðan, benim yanýmda her mahalle gibi her vatandaþta eþittir diyerek konuya açýklýk getirdi. Çalýþmalarýn büyük bir hýzla devam edeceðini vurgulayan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, seçimden önce Nizip’e 300 trilyonluk hizmet getireceðim demiþtim, þimdi ise 4 yýl içerisinde 300 trilyonluk deðil 360 trilyonluk hizmet getireceðim diye konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...