1-Mustafa Kemal Atatürk
2-Nazým Hikmet
3-Yaþar Kemal
4-Yýlmaz Güney
5-Ahmet Kaya
6-Cem Karaca
7-Mimar Sinan
8-Aziz Nesin
9-AþýkMahsuni Þerif
1-Mustafa Kemal Atatürk
2-Nazým Hikmet
3-Yaþar Kemal
4-Yýlmaz Güney
5-Ahmet Kaya
6-Cem Karaca
7-Mimar Sinan
8-Aziz Nesin
9-AþýkMahsuni Þerif
biz geleceðiz, gelecek biziz
H.z Muhammet s.a.s
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Nazým Hikmet
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
saol müslüm abii begendigine sevindimm![]()
Konu ziya_eren27 tarafýndan (06.10.09 Saat 17:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Aslýnda herkeste bir Atatürk aþký var ama nedense söylemeye çekiniyorlar, eskiden herkes göðsünü gere gere Atatürk'ten bahsederdi þimdi bakýyorumda millet korkar oldu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hepsi.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
bence mozaik sen ben o þu bu bizler sizler yani herkes isimler deðil insanlarýmýzdýr. çünkü mozaiðiðin her bir taþýný bizler oluþturuyoruz...
sevgili hemþerilerim iþte buda mozaigimizin bir parçasý tüm bölücülere sanýrým güzel bir örnek
Ekim 2009 Salý 18:43 Magazin
RUM ASILLI FEDON'DAN TÜRK AÇILIMI!..
![]()
Sað kolundaki Atatürk imzasý dövmesini gören vatandaþlarýn tebrik ettiði Fedon, kendisine, "Popülizm yapýyorsun" diyenler de olduðunu belirterek , "Onlarý kýnýyorum" dedi.
Haber-Kamera; Ali BALLI
Fedon’un koluna yaptýrdýðý Atatürk imzasý dövmesi ilgi çekiyor. Sað kolundaki Atatürk imzasý dövmesini gören vatandaþlarýn tebrik ettiði Fedon, kendisine, "Popülizm yapýyorsun" diyenler de olduðunu belirterek , "Onlarý kýnýyorum" dedi.
Dövmeyi 30 Aðustos Zafer Bayramý’ndan bir gün önce yaptýrdýðýný söyleyen Fedon, ’’Ata’ma hediye olarak imzasýný bedenime kazýdým. Çok da mutluyum. Ölünceye kadar da benimle beraber olacak. Zaten yüreðimde idi" diye konuþtu.
18 yýldýr ay yýldýzlý küpe taktýðýný da hatýrlatan, annesi Rum, babasý Ermeni olan þarkýcý Fedon "Ben bir Çanakkale þehidinin torunuyum. Bu ülke için kanýný dökmüþ bir gayri müslimin torunuyum. Dövmeyi görüp de tebrik edenlerin yan? sýra, ’Popülizm yapýyorsun’ diyenler de oluyor. Onlarý kýnýyorum ben. Ben bunu, çok sevdiðim için, yaptýklarýný bildiðim için bedenime ismini kazýttým ve çok mutluyum" þeklinde konuþtu.
Atatürk’e sevgisini "Aþýkýným" adlý þarký ile ifade etmeye çalýþan Fedon, "Bazýlarý diyor ki ’Atatürk’ü tanýr mýydýn?’ Sen Fatih Sultan Mehmet’i tanýyor musun? Yaptýklarýný okumak, yaptýklarýný hissetmek ve benim bugün bu ülkede yaþamama sebep olan kiþi. Daha ne diyeyim" ifadelerini kullandý
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
...............................
Tepki çekmemek için Atatürk'ten baþlanmýþSonra canelsgorta asýl kimliðine dönüp
Vatanperver!!! Nazým'ý yazmýþ,sonra kürt damarý tutmuþ diyecem kürtlükde yok
Bölücü kürtler Yaþar Kemal,Yýlmaz Güney,Ahmet Kaya'yý yazmýþ.Cem Karaca ve Mimar Sinan'ýn bunlaýn arasýnda ne iþi var?Ben bir baðlantý kuramadým.Noktayýda Aziz Nesinden koymuþ!Anlayan anladý
![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Mehmet'cim bu benim ilk 8 deki mozaiðim, sende 8 lik mozaiðini açýklayabilirsin
Atatürk ten baþlayacam elbette, cumhuriyiyetimizin kurucusu,(R.T.Erdoðan bile mozaðini açýklarken Atatürk diyemedi) ünlem iþaretli vatanperver Nazým Hikmet i deðerlendirmene kýzdým mesala, nazým ý benim açýklamama gerek yokki, Y.Kemal-y.güney-a.kaya için bölücü diyosan asýl bölücüler hükümeti yönetiyor bilmeni isterim. türküye 1968 kuþaklarý iyi bilir vazgeçilmez bir sanatçý bana göre cem karaca, mimar sinan ý da sen deðerlendir))
seni mozaiðin ne? sana yardýmcý olayým. 1.alpaslan türkeþ diyerek sýralayabilirsin...)
yarýn gelimde sanayide çayýný içeyim senin,))