Hayat geçiyor..! Kiþisel bilgilermi siliyorum teþekkurler yorumlar için..
Hayat geçiyor..! Kiþisel bilgilermi siliyorum teþekkurler yorumlar için..
Konu HakanKalkan tarafýndan (01.09.08 Saat 20:59 ) deðiþtirilmiþtir.
Hakan durumuna üzüldüm fakat kýz arkadaþýn için açtýðýn site çok hoþuma gitti. yani seviyorsun belli. siteyi geliþtirip devam etsen daha güzel olur bence..![]()
El-mecalisü bi'l-emaneti ...
oo kardeþ sende eml kurbanlarýndansýn...
Bende eml den teknik liseye geçiþ yapanlardaným ancak bizimde sýnýfta da nerdese yarýsý torbille girdi ve gün gibi açýktý neyse onu geçelim
kardeþ sen sýkma canýný hak her zaman yerini bulur. düþün ki sýnýf 20 kiþi ve bu sýnýftan öss kazanan sadece 2 kiþi demek ki teknik lisede de verilen eðitim iyi deðil.
Seni gelecekte web tasarýmcý yada programcý olarak görmeyi çok isterim...
hayatta baþarýlar...
Kardeþþ..Yaradan senin için böyle takdir etmiþ..üzülme..belki senin þer gördüðünde hayýr olabilir..
Ne YapaLým KaDeRiMizDe ßu Varmý$ Coq ProßLem Ya$asakda HaYaT DeVAm EdýYor. Öss 2 YýlýMýz KalDý Zaten Bu YýLý SaYMazSaK 1 YýLýMýz Kaldý AllAH KýsMeT EDerSe GüZel ßir ÜniverSiTeye GiDeriZ . KaDeriMiZde Oda Yoksa.ZaTen Hem OkuYup Hem Çalý$ýyom Elßet Allah ÖnÜmüZü Açar Ýþl. Bu AraDa DuÞunCeLeriNiz. Ýçin HepiNiZe T$k. EdErim
Ýþte bu aradýðým ses hakan kardeþ
Ne demiþler onlarýn bir düþüncüdüðü varsa Allah'ýn da bir düþündüðü vardýr. Sen kalbini serin tut inþallah herþey istediðin gibi olur...
Hayatta Baþarýlar Sana...
acýlý ayhan olmuþsun kardeþ ama sen baþaracaksýn sana güveniyorum çok çalýþýp öss de iyi bir puanla istediðin bölüme gideceksin baþarýlar þimdiden...
arkadaþ herþeyde bir hayýr aramak lazým zaten allah katýnda muhterem insan baþýna gelen kötü þeylerin içinde bir hayýr arayan ve bulandýr ALLAH yardýmcýnýz olsun
ulan hayatta bir sevgili upruna böyle harap olmaya deðmez biz oldukta neoldu. Harbden kendmizi gözden düþürdük gerekirse öldük ama yooook o çekip gitti. Boþver be arkadaþ![]()