Dünyanýn her yerine uçak bileti puan tour güvencesi ile nizipli hemþerilerimize hizmet vermekten gururlu ve mutluyuz ayrýca hac ve umre organýzasyonu yýldýzlý otellerde rezervasyon suriye turlarýmýz mevcuttur
Dünyanýn her yerine uçak bileti puan tour güvencesi ile nizipli hemþerilerimize hizmet vermekten gururlu ve mutluyuz ayrýca hac ve umre organýzasyonu yýldýzlý otellerde rezervasyon suriye turlarýmýz mevcuttur
PUAN TOUR GÜVENCESÝ ÝLE HEMÞERÝLERÝMÝZE HÝZMET VERMEKTEN GURURLU VE MUTLUYUZ ADRESE TESLIM UÇAK BÝLETÝ BÝR TELEFON KADAR YAKIN AYRICA YILDIZLI OTELLERDE REZERVASYON HAC VE UMRE ORGANIZASYONU DENEYÝMLÝ REHBER EÞLÝGÝNDE YAPILMAKTADIR ozyurtkadir@hotmail.com ADRESÝMÝZDEN MAÝL YOLUYLADA BÝLET TEMÝN EDÝLÝNEBÝLÝNÝR
Konu mahmutozyurt tarafýndan (04.10.09 Saat 05:11 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizip ve nizipliler için büyük bir hizmet.Hayýrlý ugurlu olsun yeni açýldý heralde daha önceleri böyle bir hizmet yoktu antebe gitmek zorunda kalýnýyordu. Böylece nizipteki büyük bir eksiklik giderilmiþ oldu allah bol kazançlar versin isabetli olmuþ bence....
Dünyanýn her yerine uçak bileti puan tour güvencesi ile nizipli hemþerilerimize hizmet vermekten gururlu ve mutluyuz. Ayrýca deneyimli rehber eþliginde hac ve umre organýzasyonu. Yýldýzlý otellerde rezervasyon suriye turlarýmýz mevcuttur. Bilet ve bizimle ilgili diger taleplerinizi ozyurtkadir@otmail adresimize yollayabilir en geç 2 saat içerisinde(08,00 19,00 saatlerinde)yanýt alabilirsýnýz 19,00 dan sonraki taleplerinize ertesi gün 09,00 da yanýt bulabilirsiniz
umre için 2 - 3 - 4 - 5 yýldýzlý seçenekler için süreye göre fiyatlarýnýzý yazar mýsýnýz?
mahmutsalih arkadaþým ümre seyahatleri kurban bayramýndan sonra baþlayacak olup 1 hafta ile 1 ay arasýnda sürmektedir eger süreyi belirtirseniz daha net bir cevap yazma olanagýmýz olacaktýr eger musait olurda bizi ziyaret edip çayýmýz içer ve kataloglarýmýzý görürseniz daha da net bir cevap alabileceginizi umuyoruz yerimiz ben truzim yanýnda hükümet konagý karþýsýnda PUAN TOUR bekliyoruz
Puan TOUR un bütün broþürleri ve el ilanlarý benim ofisin yanýnda basýlýyor, Nizipte þubesini görünce sevinmiþtim, allah hayýrlý iþler versin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Teþekkür nizip com. Buradaki ilanlarýmýzýn yayýnýndan sonra güzel tepkiler alan firmamýzýn(nizip com- msn ve telefon ile )kendisini yenileme ve geliþtirme çalýþmalarýna baþladýgýný tüm halkýmýzýn saygý ýle duyurur ilginize teþekkür ederiz.puan tour uçak bileti.hac umre organizastonu yýldýzlý otellereden rezervasyon antakya/ reyhanlý hamamat otel kaplýcasý rezervasyonu 03425121194-5171154-05339294264-05414516167(avea)
Mahmut kardeþim Nizip'e geldiðimde sana uðrayacaðým, hayýrlý iþler dilerim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Mehmet bey ben kozaklý ASOS otelden devremülk almak isterim. Bana bu konudada yardýmcý olabilirmisiniz.Oranýn çok güzel oldugunu duydum sizden bu konuda bilgi almak isterim.
Berfinim 84 dünyanýn her yerine uçak bileti teminimiz vardýr gekleriz