þükrünün fikirleri bizim için çok deðerlidir..
þükrünün fikirleri bizim için çok deðerlidir..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
bugun dersaneden çýkýyordu gördüm þükrüyü...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
þükrüyle hergün görüþüyorum. artýk öss ye yönelik ders çalýþýyor. herkese selamý var
iyi dostu olanýn, aynaya gereksinimi yoktur...
Sevgili dostlar bu iki kardeþimiz nerede siteyede girmez oldular ikisinide çok özledik mehmet hocamýzýn köþesi boþ bekliyor malesef.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Mehmet Hocam Yurt dýþýnda göreve baþladý. Detaylarý paylaþmak isterse kendisi paylaþacaktýr. Ýnternetim baðlanana kadar giremeyebilirim dedi.
Ayný þekilde Cumalininde böyle bir planý vardý. Neticelendimi bilemiyorum. Dün akþam aktif sohbet konusunda yazýyordu.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
duydumki biri parise kaçmýþ hocamda kuzey ýrakta ikisinede çok selamlar.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
mehmet akpak hocamýzýn köþe yazýlarýný okudum.
çok güzel deðerli bir abimiz
cumali budak abimizi de fazla tanýmýyorum
allah yardýmcýlarý olsun
iyi dostu olanýn, aynaya gereksinimi yoktur...
ben de CUMALI kardasimi parise gitti biliyorum.
online listesine baktigimda fransa bayragini görüyorum.. ..TÜRKIYE cumaliye dar geldi parise kactiii)))dün aksam aktif sohbetteydi CUMALI kardasim
)
gozunu kapatin lutfen, bakin ordayim..![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Mehmet hocam benim hiçbir emailime cevap vermiyor.
Cumali de Pariste dolaþýp Eyfel kulesine çýkmaya çalýþýyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
cumalii hale yatiy ne uykusu agýrmýþ bu gidiþlee zor kendine gelir..
Merak etmeyin.üyelerimizin hiçbiri kaybolmaz.burasý fanatik baðýmlýlarýn adresidir.Sadece yorum yazmazlar o kadar..)
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Deðerli dostlar... Nizip.com 'un kýymetdar üyeleri...
Forumda uzun soluklu bir koþuda hep yanýnýzdaydým...
Ýyi kötü katkýlarým ve paylaþýmlarým oldu.
En hassas olduðum mevzuda kalp kýrmama konusunda bir yaren gibi davrandým.
Kimseyi kimseden, ayýrmadan "bir" gördüm.. daha doðrusu elimden geleni yapmaya çalýþtým.
Ve yapmaya devam edeceðim (inþeallah)...
Bir yürek paylaþtým sizlerle... paylaþmaya devam edeceðim (inþeallah)...
Allah saðlýklý hayýrlý ömür versin (herkese) ama müptelay-ý gam beni öylesine sarmýþ sarmalamýþ ki çýkmaya çalýþtýkça batýyorum.
Derslerim üstü üstüne yýðýldý adeta bir dað oldu. Araþtýrmalarým için biraz zamana ihtiyacým var.
Ve biraz da, 'vakte '...
Ne zamana kadar sürer tam olarak bilmiyorum....
Dostalar..arkadaþlarým.. Baþta.; müslüm akpet, menes, felsefefe, fsoyarik, m.çilkýz, Admin, Ramazan Tarhan ... olmak üzere tüm forumdaþlara hayýrlý, bol güneþli günler dilerim.
Yüzünüzdeki gülümseme hiç kaybolmasýn emi!...
Ve yeni tanýþtýðým üye arkadaþlar; (polen2734,þükrü çiftçi,coskun, yusufserçe, berfinim84, subutay, Nizipli_mehmet, ziya_eren27, dontpanýc, busenaz, zeynel1982, Orhan çelik, benbaskan, huzi......(ismini yazamadýðým tüm üyelerden hasseten üzür dilerim)) nezninde tüm üye arkadaþlara geçiçi olarak kýsa bir elveda....
Bana biraz müsaade....
forum sizlere emanet
Sürç-i lisan ettiysem affola...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Abdulkadir, sen bizim ailemizden biri oldun, senin geleceðini düþünmem bize mutluluk verir, bilgi ve birikimlerini bizle paylaþtýðýn için sana teþekkür ederim, uluslarasý dinler konusunda eðitim alan pek nadir kiþilerden birisin, dinin doðrularýný bize anlattýn bizde bilmediðimiz bir çok konuda aydýnlandýk, ayrýca latife yaparak bir çok konu açtýn ve zülfiyare dokundun bu bazýlarýný rahatsýz bazýlarýný memnun etti ama genelde biz seni çok sevdik, senden kurtulduðumuza seviniyoruz ay pardon dilim sürttü, neyse seni ve aileni çok sevdik, bizi ihmal etme, sen bize lazýmsýn.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE